Facebook Pixel Ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης - Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟΚ και Βέρνμπλουμ!
| 2018-07-25 22:03:00

Τον χρυσώνει ο Ιβάν και θα το ακούσει η Ευρώπη - Γιγαντώνεται ο ΠΑΟΚ με τέτοια «φράγκα»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τον χρυσώνει ο Ιβάν και θα το ακούσει η Ευρώπη - Γιγαντώνεται ο ΠΑΟΚ με τέτοια «φράγκα»

Η νίκη επί της Βασιλείας φέρνει πιο κοντά τον παικταρά.

Χαράς ευαγγέλια στον ΠΑΟΚ μετά από την εμφάνιση και τη νίκη επί της Βασιλείας, που δείχνει ότι ο Δικέφαλος μπορεί φέτος να έχει μέλλον στα Κύπελλα Ευρώπης. Είτε αυτό αφορά τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είτε σε εκείνους τους Γιουρόπα.

Ο ενθουσιασμός, μάλιστα, σε διοίκηση και οπαδούς είναι τέτοια που μετά τη νίκη επί του ελβετικού συλλόγου, έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν πολύ καλό παίκτη.

Πρόκειται για τον Βέρνμπλουμ, που το όνομά του παραμένει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ όσο δεν έχει βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Σουηδός άσος είναι παίκτης από το πάνω ράφι και οι Θεσσαλονικείς έχουν σε ισχύ την πρότασή τους για την απόκτησή του.

Αναμφίβολα πρόκειται για υπερβατική πρόταση και, σίγουρα, η κορυφαία που έχει στα χέρια του ο Βέρνμπλουμ, καθώς αγγίζει μαζί με τα μπόνους τα 2 εκατ. ευρώ!

Ποσό τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που δίνουν το φετινό καλοκαίρι οι μεγάλοι της Σούπερ Λιγκ για την ενίσχυσή τους.

Η συγκεκριμένη πρόταση έχει κατατεθεί εδώ και καιρό στον Σουηδό από τον ΠΑΟΚ και δεν φαίνεται από πουθενά ότι υπάρχει καινούργια, παρά τη φημολογία που έχει διαμορφωθεί από διάφορα ρεπορτάζ. Μένει να δούμε, βέβαια, αν θα την αποδεχτεί και ο παίκτης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο – Κλείνει Έλληνα ο ΠΑΟ με… κόλπο Σαββίδη - Aκόμα δεν τον πήρε και τον... ξεπουλάει

Τρελαμένος στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου – Τι του έφταιγε και τι άκουσαν οι παίκτες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags