Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόπονεν: «Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη με τον ΠΑΟ – Μιλάγαμε και ξαφνικά…»
| 2018-07-31 21:47:00

Κόπονεν: «Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη με τον ΠΑΟ – Μιλάγαμε και ξαφνικά…»

Sportdog Team
Κόπονεν: «Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη με τον ΠΑΟ – Μιλάγαμε και ξαφνικά…»

Τι αποκάλυψε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.

Τις πληροφορίες που τον ήθελαν να συζητάει με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Πέτερι Κόπονεν, ο οποίος όμως τόνισε πως πιθανότατα η μεταγραφή του κόλλησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και νυν της Μπάγερν Μονάχου, σε συνέντευξή του στο Superbasket.gr ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Πριν υπογράψεις στην Μπάγερν βρέθηκες -συμφωνα με τα ρεπορτάζ- πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό;. Ηταν αλήθεια τόσο έντονο το ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα
;

« Υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον, αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός προτίμησε κάτι διαφορετικό. Μίλησα τηλεφωνικά με τον κόουτς Πασκουάλ, μου ανέλυσε τον ρόλο που ήθελε να έχω στην ομάδα και δεν κρύβω ότι μου άρεσε πολύ η ιδέα της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ενός μεγάλου συλλόγου. Ενώ, όμως είχα συμφωνήσει με όσα μου είπε ο κόουτς και είχα πιστέψει ότι ήμασταν κοντά, ο Παναθηναϊκός ξαφνικά «εξαφανίστηκε» από τις διαπραγματεύσεις, όπως με ενημέρωσε ο ατζέντης μου. Εντάξει, δεν περίμενα αυτή την τροπή, αλλά συμβαίνουν αυτά». 

-Πού θεωρείς ότι χάλασε η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό; Στο οικονομικό κομμάτι;

«Φαντάζομαι πως ναι, καθώς οι δικές μου επαφές με τον Πασκουάλ πήγαν πολύ καλά. Δεν είχα κάποια αντίρρηση ή διαφωνία σε όσα μου πρότεινε για το αγωνιστικό κομμάτι. Τις συζητήσεις για το οικονομικό κομμάτι τις έκανε ο ατζέντης μου με τους ανθρώπους τους Παναθηναϊκού και απ' αυτά που μου είπε, κατάλαβα ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ χαμηλή. Θεωρώ ότι μόλις αντιλήφθηκαν και οι ίδιοι πόσο μεγάλη απόσταση μας χώριζε, έκοψαν την επικοινωνία μαζί μας και προφανώς στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Πάντως το ενδιαφέρον υπήρξε, αλλά δεν αποδείχτηκε αρκετό για να με φέρει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags