Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δύσκολη κατάσταση λόγω του διαιτητή - Αυτό μας ζήτησε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-24 18:46:00

«Δύσκολη κατάσταση λόγω του διαιτητή - Αυτό μας ζήτησε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο»!

Sportdog Team
«Δύσκολη κατάσταση λόγω του διαιτητή - Αυτό μας ζήτησε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο»!

Σίγουρος για τον Ολυμπιακό ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ εμφανίστηκε σίγουρος για πρόκριση στους ομίλους του Europa League και τόνισε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τους βοήθησε να ξεπεράσουν τα νεύρα τους από τις αποφάσεις του διαιτητή.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε στο Olympiacos TV:

Για την ρεβάνς με τη Μπέρνλι: «Πιστεύω ότι η Μπέρνλι είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δυνατά σώματα. Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Όμως εμείς έχουμε ποιότητα και μπορούμε να επαναλάβουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αγγλία».

Για την ηρεμία που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: «Πραγματικά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου υπήρχαν νεύρα στους παίκτες, όμως ο προπονητής μας μίλησε και μας εξήγησε πως θα πρέπει να ξεχάσουμε και να αφήσουμε εκτός αγωνιστικού χώρου ότι συνέβη και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Επίσης, μας ζήτησε να είμαστε έξυπνοι και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Γι’ αυτό καταφέραμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και την υπομονή μας, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ξεχνώντας όλα τα λάθη που είχαν γίνει από τον διαιτητή και είχαν δημιουργήσει μία δύσκολη κατάσταση στο ημίχρονο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags