Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός - Τρελαίνει κόσμο, θα σηκώσει και το πρωτάθλημα;
| 2018-09-24 17:45:00

Αδιανόητο αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός - Τρελαίνει κόσμο, θα σηκώσει και το πρωτάθλημα;

Sportdog Team
Αδιανόητο αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός - Τρελαίνει κόσμο, θα σηκώσει και το πρωτάθλημα;

Συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους οι Πράσινοι.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο Παναθηναϊκός εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα, αφού μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Βασιζόμενοι κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές οι Πράσινοι κατάφεραν να σβήσουν άμεσα την ποινή του -6, με την οποία ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, και να τη μετατρέψουν σε… +6, κερδίζοντας το απόλυτο των βαθμών.

Στο γήπεδο, πάντως, το Τριφύλλι έχει συγκεντρώσει τέσσερις νίκες, ήτοι 12 βαθμούς. Περισσότερους δηλαδή από κάθε άλλη ομάδα, εκτός του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε επίσης με -2 και έχει 10 βαθμούς παρά το 4/4.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε εκκινήσει το πρωτάθλημα με -6, αυτή τη στιγμή θα ήταν μόνος πρώτος στη βαθμολογία, με τον Ολυμπιακό να είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να τον φτάσει με νίκη επί του Πανιωνίου απόψε!

Εάν το Τριφύλλι συνεχίσει έτσι, έχει τα φόντα να ξεπεράσει κάθε προσδοκία για τη φετινή σεζόν και δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοί του που έχουν αρχίσει να ονειρεύονται πορείες που θυμίζουν άλλες εποχές. Άλλωστε, βάσει απόδοασης μέχρι στιγμής η ομάδα τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους διεκδικητές του τίτλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags