Facebook Pixel Sportdog.gr | Απαντήσεις Μαρτίνς για το ροτέισον: «Δεν υπήρχε θέμα κούρασης - Γι' αυτό άλλαξα σύστημα»
| 2018-09-24 22:52:00

Απαντήσεις Μαρτίνς για το ροτέισον: «Δεν υπήρχε θέμα κούρασης - Γι' αυτό άλλαξα σύστημα»

Sportdog Team
Απαντήσεις Μαρτίνς για το ροτέισον: «Δεν υπήρχε θέμα κούρασης - Γι' αυτό άλλαξα σύστημα»

Τι είπε για τη νίκη με τον Πανιωνίου και τις κινήσεις από τον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες το φετινό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό με 1-0 στο γήπεδο του Πανιωνίου για την 4η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το τρίποντο, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στην αλλαγή στο σύστημα της ομάδας του, επισημαίνοντας ότι έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και έτσι κατάφερε να βγάλει αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αλλαγή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Ήταν η πιο δύσκολη αναμέτρηση μέχρι τώρα;

«Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι, απ' αυτά που αρέσουν στον κόσμο. Μπήκαμε με καλό τρόπο για 20 λεπτά και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος μας δημιούργησε ευκαιρίες όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα ωραίο θέαμα για όποιον έβλεπε το ματς. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο. Το περιμέναμε, είδαμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Στα τελευταία 20 λεπτά όμως εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός ήταν ο στόχος μας, αλλά το πιο σημαντικό θεωρώ πως ήταν το γεγονός ότι είδαμε ένα ωραίο και ποιοτικό παιχνίδι».

Μετά τη διακοπή η εικόνα δεν είναι τόσο φρέσκια και ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει η εικόνα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος;

«Να ξεχωρίσω τα δύο ματς με Μπέτις και με Πανιώνιο. Η Μπέτις είναι η ομάδα που ακολουθεί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ενώ με τον Πανιώνιο ήταν τελείως διαφορετικό. Με τον Αστέρα πραγματικά πρέπει να παραδεχτώ ότι είχαμε προβλήματα κόπωσης και φρεσκάδας αλλά σήμερα δεν ισχύει αυτό. Το θέμα είναι ότι ο αντίπαλος μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Το γεγονός ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και δεν βάλαμε ένα γκολ για να το κάνουμε πιο εύκολο μας έκανε να δυσκολευτούμε. Αλλά όχι δεν υπήρχε θέμα κόπωσης και κούρασης σε αυτόν τον αγώνα».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι η ομάδα να αλλάζει σύστημα όπως απόψε με τους δύο επιθετικούς και να προσαρμόζεται αμέσως;

«Είναι πράγματα που έχουν δουλευτεί και δεν έχουν συμβεί τυχαία στο γήπεδο. Θέλαμε να αλλάξουμε πράγματα και είχαμε μεγάλο ρίσκο στο κέντρο και έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό έπρεπε να εμποδίσουμε τον αντίπαλο και για αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγές. Είναι πράγματα που έχουμε δουλέψει και παίζουμε είτε με σύστημα 4-3-3 είτε με 4-4-2, είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μας και τα έχουμε δουλέψει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags