Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλανέ μας Ατρομητάρα – Χόρεψε στη βροχή στη Λιβαδειά, πάτησε κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-30 20:14:00

Τρέλανέ μας Ατρομητάρα – Χόρεψε στη βροχή στη Λιβαδειά, πάτησε κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρέλανέ μας Ατρομητάρα – Χόρεψε στη βροχή στη Λιβαδειά, πάτησε κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετα 2-0 τον Λεβαδειακό, μόνος πρώτος ο Ατρόμητος.

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ΑΕΚ και έναν από τον Ολυμπιακό και τρεις από τον ΠΑΟΚ που έχουν όμως ματς λιγότερο (παίζουν μεταξύ τους στις 20.30), βρίσκεται ο Ατρόμητος που πέρασε… αέρα με 2-0 από τον Λεβαδειακό.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι, νίκησαν και τη βροχή και πήραν τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ των Βασιλακάκη στο 47’ και Ουγκράι στο 64’.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τη δυνατή βροχή, ο Ατρόμητος μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να παίξει ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι και έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 3’, όταν ο Εμπασί σταμάτησε το σουτ του Κουλούρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 17’, όταν πορτιέρε του Λεβαδειακού σταμάτησε πρώτα την κεφαλιά του Ρισβάνη και στη συνέχεια το κοντινό σουτ του Βασιλακάκη.

Ο Ατρόμητος πάντως συνέχισε να πιέζει και στο 32’ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιαννούλης έβγαλε την σέντρα για τον Κουλούρη, αλλά αυτός αντί να στείλει απλά την μπάλα στα δίχτυα από την εξαιρετική θέση που ήταν, αποφάσισε να κάνει τακουνάκι, με αποτέλεσμα αυτή τη να φύγει άουτ!

Παρόλα αυτά, οι Περιστεριώτες δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 47’ μετά από φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή του Εμπασί, ο Βασιλακάκης σημάδεψε σωστά και έγραψε το 0-1.

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κόντρα στον κάκιστο Λεβαδειακό, συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και στο 64’ έκαναν και το 0-2. Ο Κουλούρης έφυγε στην κόντρα, πάσαρε στον Ουγκράι και ο Ούγγρος με εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 0-2 και… σφράγισε το διπλό.

Μετά και το δεύτερο γκολ ο Ατρόμητος κατέβασε ταχύτητα, έδωσε προτεραιότητα στην άμυνά του και πήρε πολύ εύκολα τη νίκη, απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που πραγματοποιήσει ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ το 0-1 ΕΔΩ

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ το 0-2 ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags