Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάσα για τον Παναιτωλικό - «Καθάρισαν» τον Λεβαδειακό και… κράτησαν στον πάγκο τον Δέλλα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-06 20:56:00

Ανάσα για τον Παναιτωλικό - «Καθάρισαν» τον Λεβαδειακό και… κράτησαν στον πάγκο τον Δέλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανάσα για τον Παναιτωλικό - «Καθάρισαν» τον Λεβαδειακό και… κράτησαν στον πάγκο τον Δέλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη για τους Αγρινιώτες (2-1), που τα έκαναν δύσκολα στο τέλος.

Με τα σενάρια να έχουνε πάρει… φωτιά λίγες ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης, σχετικά με το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος κόντρα στον Λεβαδειακό, οι παίκτες του Παναιτωλικού έκαναν το καλύτερό τους φετινό ματς, νίκησαν 2-1 και… στήριξαν τον προπονητή τους!

Οι Αγρινιώτες ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη, από τους Έρικσον στο 49’ και Μοράρ στο 58’, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος για τρίτο γκολ.  Οι φιλοξενούμενοι αν και με 10 παίκτες, μείωσαν στο 86’ με τον Σαβαντονγκό, ενώ έχασαν και τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τη νίκη αυτή ο Παναιτωλικός έφτασε τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε χαμηλά με μόλις τρεις πόντους.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός επέβαλε τον ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε αμυντικά και έψαχνε το γκολ μόνο με αντεπιθέσεις. Οι Αγρινιώτες είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 15’, με το σουτ του Μάζουρεκ να φεύγει άουτ, ενώ στο 15’ ο Καμαρά ολομόναχος από πολύ κοντά, δεν κατάφερε να στείλει στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και στο 41’ έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Μοράρ να αστοχεί με σουτ από τη μικρή περιοχή.

Την τύχη όμως που δεν είχε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αγρινίου, τη βρήκε στο δεύτερο, όπου άνοιξε το σκορ στο 49’ με έναν απίθανο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Αντιλέχου έδιωξε την μπάλα και αυτή κόντραρε στον Έρικσον για να καταλήξει στα δίχτυα του Επασί για το 1-0!

Το γκολ αυτό έδωσαν άλλον αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 58’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μοράρ, ενώ στο 63’ ο ίδιος παίκτης έχασε τρομερή ευκαιρία για το 3-0, καθώς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μάζουρεκ από τον Καραχάλιο.

Τα πράγματα όμως έγιναν πιο δύσκολα για τον Λεβαδειακό στο 64’, όταν ο Ναγκίς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με 10 την ομάδα του. Ωστόσο, οι «Πράσινοι»» δεν τα παράτησαν, εκμεταλλεύτηκαν την… χαλάρωση του Παναιτωλικού και κατάφεραν στο 86’ να μειώσουν σε 2-1 με σουτ του Σαβαντογκό εκτός περιοχής, ενώ στο 92’ έχασαν τρομερή ευκαιρία για να… κλέψουν τον βαθμό, με τον Ιωαννίδη να σουτάρει άουτ εντός περιοχής!

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Μαλής, Ρότσα, Έρικσον, Πάουλο, Μάζουρεκ (66’ Ουίλιαν), Μοράρ, Ντίας (84’ Μανά), Καμαρά (77’ Λουσέρο).

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (65’ Όμο), Σουμπίνιο (65’ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι (75’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Νανγκίς.
 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags