Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σφαγή» κατά της ΑΕΛ – Νίκησε με δύο αποβολές και πέναλτι… εκτός περιοχής η Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-08 20:52:00

«Σφαγή» κατά της ΑΕΛ – Νίκησε με δύο αποβολές και πέναλτι… εκτός περιοχής η Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Σφαγή» κατά της ΑΕΛ – Νίκησε με δύο αποβολές και πέναλτι… εκτός περιοχής η Ξάνθη!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικράτησαν 1-0 οι Ακρίτες, τρομακτικά παράπονα οι «βυσσινί»!

Χαμός έγινε της Ξάνθης με την ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουνς μια σημαντική νίκη (1-0) χάρη σε πέναλτι του Γέντρισεκ, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Λάμπρου!

Ο διαιτητής άφησε την ΑΕΛ με δέκα παίκτες στο 42' δείχνοντας δεύτερη κίτρινη στον Ζίζιτς στο 37', ενώ οι "βυσσινί" έμειναν με εννιά στο 73' λόγω αποβολής του Καρανίκα. Παρ΄ όλα αυτά, ο διαιτητής χάρισε κόκκινη κάρτα στην Ξάνθη, καθώς δεν απεβαλλε τον Ντε Λούκας σε δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μιλοσάβλιεβιτς στο 10ο λεπτό.

 

Τα παράπονα της ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ. Η ομάδα της Λάρισας πάλεψε κρατώντας το μηδέν με εννιά παίκτες, ωστόσο ηττήθηκε με πέναλτι, το οποίο δεν έπρεπε να καταλογιστεί. Συγκεκριμένα, στο 81' ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Μπρίτο εκτός περιοχής, με τον διαιτητή Λάμπρου να υποδεικνύει πέναλτι! Ο Γέντρισεκ ευστόχησε και χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη, αφήνοντας τους ανθρώπους της ΑΕΛ να "βράζουν" με τα σφυρίγματα του ρέφερι.

 

 

 

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ (35' Κάστρο), Καντά (64' Μπρίτο), Συλλά, Σουλεϊμάν (46' Ντουρίτσκοβιτς), Καμαρά, Γέντρισεκ.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (70' Μπαρκάν), Πίτι (46' Γρομητσάρης), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ακόστα (87' Κόεφ), Φατιόν, Σαχίτι.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags