Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος Καρυπίδης: «Ως εδώ τα λάθη είναι πολλά, όχι άλλο αυτή η κατάσταση»!
| 2018-10-09 16:51:00

Ξεκάθαρος Καρυπίδης: «Ως εδώ τα λάθη είναι πολλά, όχι άλλο αυτή η κατάσταση»!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Καρυπίδης: «Ως εδώ τα λάθη είναι πολλά, όχι άλλο αυτή η κατάσταση»!

Τι είπε στην συνάντηση με τον Βίτορ Περέιρα.

Ο ισχυρός άντρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης,είχε συνάντηση με τους επικεφαλείς της ΚΕΔ, αναφορικά με τις διαιτησίες που υπήρξαν στα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» και εξέφρασε τα έντονα παράπονά του προς τον Βίτορ Περέιρα, λέγοντας:

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο! Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και μας στοιχίζουν! Θέλουμε σαν Άρης να βοηθήσουμε στο έργο σας, γι’αυτό κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση!»

Παράλληλα ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ στάθηκε και στην πρόσφατη διαιτησία του ρέφερι Κομίνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ κατά τη συνάντηση υπογράμμισε ότι: «Προσέξτε ιδιαίτερα τους βοηθούς, κάνουν τραγικά λάθη και στοιχίζουν!».

Από την πλευρά του ο Βίτορ Περέιρα απάντησε: «Τα έχουμε δει και παρακολουθούμε τους διαιτητές πολύ στενά. Κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις».

Όσον αφορά sτο θέμα με τους ξένους διαιτητές το οποίο έθεσε ο Άρης, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, τόνισε πως τα ματς που θα δώσουν οι Κίτρινοι στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθούν με ξένους ρέφερι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags