Facebook Pixel Τζάμπα «σκύλος» για την ΑΕΚ - Κάνει το deal o «φευγάτος» - «Χυλόπιτα» από top όνομα
| 2018-10-12 15:33:00

Τζάμπα «σκύλος» για την ΑΕΚ - Κάνει το deal o «φευγάτος» - «Χυλόπιτα» από top όνομα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τζάμπα «σκύλος» για την ΑΕΚ - Κάνει το deal o «φευγάτος» - «Χυλόπιτα» από top όνομα

Έρχεται για να «κουμπώσει» με τον Σιμόες. Ποιος δεν... ψήνεται;

Όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η ΑΕΚ θα αποκτήσει δεδομένα παίκτη στα χαφ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ ένας από τους στόχους που φέρεται να εξετάζουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι ο Νέναντ Κρίστιτς.

Πρόκειται για τον 28χρονο Σέρβο κεντρικό χαφ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος, επομένως μπορεί τον Γενάρη να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Και πάνω σε αυτό μπορούν να ποντάρουν στην Ένωση, αν και οι Σέρβοι δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν τον παίκτη «κοψοχρονιά».

Πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση ενδεχομένως να σχετίζεται με την όλη φημολογία που υπάρχει σχετικά με τον Βλαντίμιρ Ματιάσεβιτς και το έργο του στην ομάδα. Γενικά για τον Σέρβο ακούγεται ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα για τον τρόπο που λειτουργεί και δεν αποκλείεται η υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτς να δουλεύεται από τον ίδιο, προκειμένου να «φανεί» στα μάτια της διοίκησης. 

Όπως και να έχει, ο Nέναντ Κρίστιτς δεν είναι κακή περίπτωση παίκτη. Είναι χαφ που μπορεί να «δέσει» με τον Αντρέ Σιμόες στη μεσαία γραμμή, καθώς εκτός από αμυντικές ικανότητες έχει και επιθετικά χαρίσματα, κάτι που λείπει από τον άξονα της φετινής ΑΕΚ.

Απεναντίας, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό για τον Νεμάνια Ραντόγια, ο οποίος, βέβαια, είναι πιο ηχηρό όνομα. Ο παίκτης μπορεί να αρέσει στους «κιτρινόμαυρους», αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση θετικός για την Ελλάδα, κάτι που είχε φανεί και στην πρώτη κρούση που του έγινε από την Ένωση από το περασμένο καλοκαίρι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags