Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" ο Ουάρντα - Πάει για μεταγραφή εξτρέμ τον Ιανουάριο
| 2018-10-15 20:42:00

Γερό «χαστούκι» στον Ουάρντα - Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ - Σκάει μπαμ με...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γερό «χαστούκι» στον Ουάρντα - Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ  - Σκάει μπαμ με...

Τα... δείχνει ο Σαββίδης και οι εξελίξεις τρέχουν στην Τούμπα.

Το ζήτημα του Αμρ Ουάρντα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, αφού ο Αιγύπτιος άσος παραμένει σε καθεστώς σιωπηρής τιμωρίας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Παρά το γεγονός ότι στον Δικέφαλο είναι παροπλισμένος προς το παρόν, ο Ουάρντα έπαιξε βασικός με την Αίγυπτο κόντρα στη Σουαζιλάνδη και μάλιστα σκόραρε. Ωστόσο, με δηλώσεις του σε Μέσο της Αιγύπτου ο διεθνής εξτρέμ πέτυχε… αυτογκόλ, αφού τα όσα είπε δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των διοικούντων του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος άσος πέταξε «καρφί» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Όλα πήγαιναν καλά αλλά τελευταία ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν ξέρω γιατί...».  Το νέο του ατόπημα φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ο Αιγύπτιος δεν δείχνει να βάζει μυαλό.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης και οι διοικούντες του Δικεφάλου δύσκολα θα δώσουν «συγχωροχάρτι» στον Ουάρντα αυτή τη φορά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportdog.gr, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να εντατικοποιούν το «τσεκάρισμα» για μεταγραφή εξτρέμ τον Ιανουάριο, δείγμα του ότι το μέλλον του Ουάρντα φαίνεται να είναι μακριά από την Τούμπα.

Μάλιστα, ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι το πιθανότερο είναι οι Θεσσαλονικείς να φροντίσουν απλά ώστε να μην «καεί» ο Αιγύπτιος, ώστε να μπορέσουν να τον πουλήσουν τον χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανη «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Ντου» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Superleague - «Χτύπημα» για όνομα-κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags