Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Ολυμπιακός «τσεκάρουν» τον Ματέο Γκαρσία του Άρη!
| 2018-10-31 21:35:00

«Σφαγή» όλων των μεγάλων - Θα πέσουν κορμιά - Τους κάνει... άνω-κάτω ο Χιμένεθ

Sportdog Team
«Σφαγή» όλων των μεγάλων - Θα πέσουν κορμιά - Τους κάνει... άνω-κάτω ο Χιμένεθ

Ποιος θα βουτήξει τον παικταρά; Έρχεται... μακελειό!

Τρομερό ξεκίνημα πραγματοποιεί με την φανέλα του Άρη ο Ματέο Γκαρσία, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες στη φετινή ομάδα του Πάκο Ερέρα.

Απολύτως φυσιολογικά τα κατορθώματα του 22χρονου Αργεντινού έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των "μεγάλων" της Superleague, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για την περίπτωσή του.

Ο παίκτης ανήκει στην Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ και αγωνίζεται ως δανεικός στον Άρη, εντούτοις το βασικό ζήτημα είναι ότι στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει option αγοράς και φυσικά αν οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να τον κρατήσουν, τότε θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το καταφέρουν.

Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από το αν η Λας Πάλμας θα καταφέρει να προβιβαστεί στην Πριμέρα, καθώς τότε θα αποφασίσει τι θα κάνει με τον παίκτη. Εξυπακούεται, πάντως, ότι το καλοκαίρι είτε θα πωληθεί από την ισπανική ομάδα, είτε θα κληθεί να ανανεώσει, αφού το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2020.

Το σίγουρο στην περίπτωση του Γκαρσία είναι πως με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του, μόνο φτηνός δεν θα αποδειχτεί για καμία ομάδα, αφού οι αξιώσεις της Λας Πάλμας αναμένεται να εκτιναχθούν στα ύψη, βλέποντας το πόσο περιζήτητος είναι ο 22χρονος μέσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανα σενάρια - Γυρίζει ο... τελειωμένος; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό «έφυγε» ο Κόκκαλης

Ιβάν ο τρομερός και... κόλαση - «Οργή» Σαββίδη, δεν ακουμπάει κανείς τον ΠΑΟΚ - Έρχεται «πόλεμος»

Τρελαίνει τον Τίγρη ο Ουζουνίδης - Κάνει μεταγραφή - Στέλνει το «διαμαντάκι» εκτός ομάδας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags