Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπέρδεμα με Βλαχοδήμο και Εθνική; - Νέα εξέλιξη με τον Έλληνα άσο, τι θα κάνει ο Αναστασιάδης
| 2018-11-04 21:48:00

Μπέρδεμα με Βλαχοδήμο και Εθνική; - Νέα εξέλιξη με τον Έλληνα άσο, τι θα κάνει ο Αναστασιάδης

Sportdog Team
Μπέρδεμα με Βλαχοδήμο και Εθνική; - Νέα εξέλιξη με τον Έλληνα άσο, τι θα κάνει ο Αναστασιάδης

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα του ταλαντούχου γκολκίπερ.

Το «κόλλημα» με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμου και τη διαθεσιμότητα του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας ξεπεράστηκε και ο γκολκίπερ της Μπενφίκα είναι διαθέσιμος για να ενταχθεί στο δυναμικό της Γαλανόλευκης.

Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για το Nations League διέρρευσαν και σε αυτές περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στην Εθνική τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Η εν λόγω πληροφορία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από τις πηγές του Sportdog.gr. Αντιθέτως, κόντρα σε ό, τι φημολογείται, ο Βλαχοδήμος δεν έχει λάβει ακόμα κάποια σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ, τη στιγμή που οι υπόλοιποι «λεγεωνάριοι» είχαν ειδοποιηθεί μέχρι την περασμένη Παρασκευή.

Φυσικά, δεν αποκλείεται το όνομα του του ταλαντούχου γκολκίπερ να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Αναστασιάδη, όταν οι επιλογές επισημοποιηθούν. Απλώς επισημαίνουμε ότι η εξέλιξη αυτή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags