Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο όνομα: Αυτός έχει τρελάνει όλους τους μεγάλους - Είχε ακουστεί για αντι-Πρίγιοβιτς - Λέτε;
| 2018-11-17 21:50:00

Απίθανο όνομα: Αυτός έχει τρελάνει όλους τους μεγάλους - Είχε ακουστεί για αντι-Πρίγιοβιτς - Λέτε;

Sportdog Team
Απίθανο όνομα: Αυτός έχει τρελάνει όλους τους μεγάλους - Είχε ακουστεί για αντι-Πρίγιοβιτς - Λέτε;

Κάνει «παπάδες» στη Superleague, αλλά έχει τα χρονάκια του. 

Μετά την εντυπωσιακή πρώτη σεζόν του στη Superleague, ο Έρικ Γέντρισεκ συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και φέτος, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην καλή φετινή πορεία της Ξάνθης.

O επιθετικός των Ακριτών έχει φτάσει τα 7 γκολ σε 10 αναμετρήσεις, ενώ εξαργύρωσε τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την κλήση του στην εθνική Σλοβακίας, στην οποία επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια.

Το επιθετικό κρεσέντο του διεθνούς άσου έχει εντυπωσιάσει τους πάντες και φέτος, ενώ πολλοί στη μανατζερική πιάτσα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποια από τις «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Δεν είναι υπερβολή, άλλωστε, να πούμε ότι ο Γέντρισεκ είναι ένας εκ των κορυφαίων ξένων της Superleague και πολλοί θεωρούν ότι εάν δεν στεκόταν… εμπόδιο η ηλικία του (έχει πατήσει τα 32), θα είχε ήδη πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είχε εξετάσει την περίπτωση του Σλοβάκου επιθετικού το περασμένο καλοκαίρι, όταν αναζητούσε ένα καλό back-up του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γέντρισεκ έχει τον ίδιο εν Ελλάδι εκπρόσωπο με τον Σέρβο άσο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα του αριστεροπόδαρου σέντερ φορ είναι από τα πλέον «καυτά» ενόψει των επερχόμενων μεταγραφικών «παραθύρων», μαζί με αυτά των Ρόλαντ Ουγκράι του Ατρομήτου και Ματέο Γκαρσία του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατακάρες για Λουτσέσκου: «Έγινε επίσημα ΠΑΟΚ, ευκαιρία για Βέρνμπλουμ - Μπερδεμένοι ΑΕΚ, Ολυμπιακός»

Σηκώνει μανίκια ο Μπράνκο, έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Ποιοι «τελειώνουν», η πρώτη μεταγραφή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags