Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάρια για αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ποιον αφορούν, τι απαντά ο ίδιος
| 2018-11-19 20:15:00

Σενάρια για αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ποιον αφορούν, τι απαντά ο ίδιος

Sportdog Team
Σενάρια για αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ποιον αφορούν, τι απαντά ο ίδιος

Τί... έσκασε από το πουθενά στα ρεπορτάζ της Ένωσης;

Η αποχώρηση του Κριστιάν Πανούτσι από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αλβανίας θεωρείται θέμα χρόνου και αλβανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Χριστόφορος Κόλα μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «panorama.com.al» αναφέρει ότι υπήρξε και επαφή της αλβανικής ομοσπονδίας με τον βοηθό του Μαρίνου Ουζουνίδη για να διαπιστώσει αν ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα, ωστόσο ο ίδιος ο Κόλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση στην παρούσα φάση να φύγει από την πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Στην απάντηση του, ο Κόλα τονίζει πως εκτός από το σεβασμό του στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλβανίας και την πολύ καλή σχέση που έχει μαζί του, δεν υπάρχει κάτι το ρεαλιστικό σε αυτό που γράφτηκε.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ που έχουμε αναλάβει από το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με τον προπονητή και πολύ καλό μου φίλο Μαρινο Ουζουνίδη», τονίζει στην απάντησή του ο Κόλα, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της αλβανικής ομοσπονδίας, ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει το εν λόγω σενάριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags