Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Γιουβέντους θέλει τον Μανωλά και η Ρόμα βρήκε, ήδη, τον αντικαταστάτη του!
| 2018-11-22 16:01:00

Η Γιουβέντους θέλει τον Μανωλά και η Ρόμα βρήκε, ήδη, τον αντικαταστάτη του!

Sportdog Team
Η Γιουβέντους θέλει τον Μανωλά και η Ρόμα βρήκε, ήδη, τον αντικαταστάτη του!

Δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια ο Μόντσι.

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς και για αυτό το λόγο η Ρόμα φροντίζει για τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που ο Έλληνας αμυντικός αποχωρήσει από την ομάδα, αφού η ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ είναι διόλου απαγορευτική για τους "μπιανκονέρι".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» η Ρόμα έχει την... απάντηση στην πώληση Μανωλά με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους!

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Η Ρόμα θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ρήτρα 36.000.000 ευρώ και παρότι εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στους «τζιαλορόσι», είναι ανοιχτός στις προκλήσεις της αγοράς και μεταξύ των ομάδων που έχουν κάνει έρευνα για αυτόν είναι η Γιουβέντους.

Οι «μπιακονέρι» δεν θα κρατήσουν τον Μπενατιά και ενώ ο Μπαρτσάλι είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Έτσι έχουν ανάγκη από έναν ακόμη αμυντικό και ο Μανωλάς μοιάζει να έχει το ιδανικό προφίλ, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Η Ρόμα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Μανωλά (το οποίο το υπέγραψε έναν χρόνο πριν) για να εξαφανίσει τη ρήτρα, όμως θα πρέπει να φροντίσει το θέμα με τις ετήσιες αποδοχές του.

Για αυτό το λόγο ο Μόντσι εξετάζει άλλους παίκτες και την Τετάρτη είχε ραντεβού στην Τριγκόρια με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Ρουγκάνι, τον πρώην παίκτη της Έμπολι που δυσκολεύεται να βρει χώρο στην αρχική ενδεκάδα της Γιουβέντους. Μάλιστα ο παίκτης σκέφτεται την περίπτωση της μεταγραφής του τον Ιανουάριο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags