Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτοβολίδες» Κωστούλα για την ΑΕΚ: «Καμία σχέση με πέρυσι - Δεν το περιμέναμε - Ο ΠΑΟΚ είναι...»
| 2018-11-26 18:33:00

«Φωτοβολίδες» Κωστούλα για την ΑΕΚ: «Καμία σχέση με πέρυσι - Δεν το περιμέναμε - Ο ΠΑΟΚ είναι...»

του Γιώργου Κτενά
«Φωτοβολίδες» Κωστούλα για την ΑΕΚ: «Καμία σχέση με πέρυσι - Δεν το περιμέναμε - Ο ΠΑΟΚ είναι...»

Το αφεντικό του Παναιτωλικού αποκλειστικά στο Sportdog.

Στη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr o Φώτης Κωστούλας, πρόεδρος του αγρινιώτικου συλλόγου, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν κερδίζεις κάθε μέρα μεγάλες ομάδες».

Αναφέρθηκε στην παρουσία του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη, αλλά και στο γεγονός ότι περίμενε καλύτερη εμφάνιση από την Ένωση στο Αγρίνιο.

Ακόμα, μας μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Παναιτωλικός, αλλά και για το γεγονός ότι σωστά και δίκαια βρίσκεται ο Δικέφαλος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

«Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ και, φυσικά, τη νίκη. Χαρήκαμε όλοι, δεν κερδίζεις κάθε μέρα, άλλωστε, μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Φώτη Κωστούλα στο sportdog.gr. 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παρουσία του στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα: «Συχνά πηγαίνω στα αποδυτήρια για να μιλήσω στους παίκτες. Λέμε συγχαρητήρια, δύο λόγια διαφορετικά τέλος πάντων. Γιατί στα παιχνίδια υπάρχουν και ατυχίες. Έτσι είναι μια ομάδα, αλλού κερδίζει και αλλού χάνει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δηλαδή. Αρκετές φορές είμαστε ευχαριστημένοι αλλά έχουμε ατυχίες και θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα».

Μετά από τη νίκη εναντίον της ΑΕΚ, πόσο διαφορετικά κοιτάζει ο Παναιτωλικός το πρωτάθλημα;

«Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε καλή φόρμα, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να αλλάξουμε στόχους λόγω μιας σημαντικής νίκης. Φέτος είναι δύσκολη η σεζόν, γιατί πέφτουν 4 ομάδες. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε σε κάποια παιχνίδια και έχουμε μείνει λίγο πίσω με βάση τον σχεδιασμό που είχαμε κάνει για τον πρώτο γύρο. Βλέποντας και κάνοντας θα πορευτούμε, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουμε».

Ποια είναι η άποψή σας για την ΑΕΚ;

«Στα τελευταία ματς φαίνεται ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, τουλάχιστον όπως την είχαμε συνηθίσει ως πρωταθλήτρια. Με βάση τα παιχνίδια που είδαμε πέρσι, φέτος είναι διαφορετική. Το θεωρώ φυσιολογικό, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοσή της, είναι και άλλες ομάδες».

Ο Παναιτωλικός έχει αντιμετωπίσει, μέχρι στιγμής, τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ποια είναι η άποψή σας για αυτές τις ομάδες;

«Με τον Παναθηναϊκό δεν τα πήγαμε καλά, αλλά δεν θεωρώ ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν για να βγουν συμπεράσματα. Στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ είναι αλήθεια ότι περίμενα περισσότερα από την ΑΕΚ. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι βρίσκεται σωστά δίκαια στη πρώτη θέση, γιατί είναι διαφορετική ομάδα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην εντατική ο Γιώργος Γεωργίου!

«Ρουκέτες» Ουζουνίδη στην ΑΕΚ - Αυτοί οι τρεις «τελειώνουν» από την ομάδα - Eπιβεβαίωση Sportdog
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags