Facebook Pixel Υποψήφιος για την ΑΕΚ ο Κάναντι!
| 2018-11-30 23:18:00

Bόμβα μεγατόνων για τον πάγκο της ΑΕΚ - Δεν είναι ο Χιμένεθ - Τον «αρπάζει» ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Bόμβα μεγατόνων για τον πάγκο της ΑΕΚ - Δεν είναι ο Χιμένεθ - Τον «αρπάζει» ο Τίγρης;

Τρομερό σενάριο με προπονηταρά της Super League. Λέτε;

Σε τρομερές… περιπέτειες έχει μπει πλέον η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Champions League και φυσικά το θέμα που «έσκασε» με τους Σιμόες, Λαμπρόπουλο και Μπακασέτα, έχει προκαλέσει τρομερούς τριγμούς στην ομάδα.

Το κλίμα έχει… στραβώσει πολύ, εντός και εκτός αποδυτηρίων και υπάρχουν πληροφορίες, πως εάν δεν εξομαλυνθεί άμεσα η κατάσταση στην Ένωση, δεν αποκλείεται να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις και σχετικά με το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην παρουσία του στα Σπάτα μετά τον Παναιτωλικό να τα… έχωσε άσχημα στους παίκτες και να ξεκαθάρισε σε έντονο ύφος ότι στηρίζει τον Έλληνα προπονητή, ωστόσο υπάρχουν συνεργάτες του που υποστηρίζουν ότι για να «συνέλθει» η ομάδα, θα πρέπει να υπάρχει αλλαγή και στον πάγκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ήδη έχει κυκλοφορήσει κι ένα όνομα που θα προκαλέσει ντόρο και δεν είναι του Μανόλο Χιμένεθ. Παρά τα δημοσιεύματα που συντηρούν στην επικαιρότητα της ΑΕΚ τον Ισπανό, υπάρχει κι άλλη μία περίπτωση προπονητή και μάλιστα ανθρώπου που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την ομάδα της Ένωσης.

Ο λόγος για τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν παρουσιάζει τρομερό έργο στον Ατρόμητο και παρότι το μπάτζετ των Περιστεριώτων… απέχει χιλιόμετρα από αυτά των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να μπει σφήνα ανάμεσά τους!

Ο Αυστριακός έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές, ακόμα και εντός της ΑΕΚ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, το όνομά του είχε «παίξει» δυνατά και για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Όσον τον… στηρίζουν, θεωρούν πως ο Κάναντι είναι ο ιδανικός για να «χτίσει» την ομάδα της Ένωσης από την αρχή, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά το ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

Άλλωστε, εάν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφασίσει να αλλάξει προπονητή, τότε σίγουρα θα εξετάσουν την περίπτωση του κόουτς του Ατρομήτου, ο οποίος είναι και οικονομικός, καθώς η ρήτρα που έχει με τη νυν ομάδα του δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Κι άλλο φοβερό «ντου» στην ΑΕΚ - «Εμπλοκή» Μαρινάκη με τον... φευγάτο!

To σενάριο της χρονιάς με ΠΑΟ και ΑΕΚ - Της «κλέβει» παικταρά; - Πόσα πρέπει να «σκάσει» ο... Παιρόζ

«Αποκάλυψη»-ΣΟΚ: «Τελειώνουν» άλλοι τρεις από ΑΕΚ - Τους έβγαλαν στη φόρα, κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags