Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες»: «Το πήρε πίσω η Ξάνθη για το γκολ - Προσβολή από Σισέ - Θα είχαμε διασυρθεί»
| 2018-12-10 17:50:00

«Ρουκέτες»: «Το πήρε πίσω η Ξάνθη για το γκολ - Προσβολή από Σισέ - Θα είχαμε διασυρθεί»

του Γιώργου Κτενά
«Ρουκέτες»: «Το πήρε πίσω η Ξάνθη για το γκολ - Προσβολή από Σισέ - Θα είχαμε διασυρθεί»

Θρακιώτης δημοσιογράφος «τα χώνει». Συνέντευξη-φωτιά!

Στην παρουσία του τερματοφύλακα της Ξάνθης, που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης.

Ο Θρακιώτης δημοσιογράφος, που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και φυσικά στο περιστατικό που προέκυψε σε αυτή, αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία του Τζήλου, αλλά και στο φόβο που υπήρχε στην Ξάνθη για διασυρμό από τον Ολυμπιακό. 

«Δεν είμαστε διαιτητές για να έχουμε λόγο για τις αποφάσεις του Τζήλου. Όταν πέτυχε το γκολ ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, είδατε τι έγινε. Έτρεξαν οι άνθρωποι της Ξάνθης, φώναξαν, αλλά μετά αναγνώρισαν ότι έκαναν λάθος και ανακάλεσαν όσα έλεγαν», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Τσιλιγκιρίδη στο sportdog.gr, για την παρουσία του Τζήλου

Η Ξάνθη, όμως, φωνάζει για την αποβολή του Σισέ που δεν έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

«Η Ξάνθη φωνάζει για τη φάση του Σισέ, γιατί είναι προσβολή για το άθλημα αυτό που έγινε μπροστά στον διαιτητή. Δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε, δεν λέει κάτι περισσότερο όμως η Ξάνθη. Στο τέρμα της ισοφάρισης είχε δίκιο ο Ολυμπιακός, κι εκεί δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Όταν μπήκε το γκολ, όλοι νομίζαμε ότι ήταν οφσάιντ. Πήγα όμως δίπλα που υπήρχε τηλεόραση και είδα ότι η άποψή μου ήταν λάθος. Κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα, επέμεναν ότι είναι οφσάιντ με γυμνό μάτι που είδαν τη φάση, κι εγώ τους έλεγα "Πηγαίνετε να δείτε στην τηλεόραση, κάνετε λάθος"».

Αγωνιστικά πώς είδατε τον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, είχε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά γκολ. Χάρη στην παρουσία του τερματοφύλακά μας, που φέτος δίνει συνεχώς βαθμούς, κατάφερε η Ξάνθη να μη χάσει. Όταν έχει την υπεροχή μια ομάδα και δεν βάζει γκολ, μπορεί εύκολα να γίνει το 1-0 από τον αντίπαλο. Μάλιστα, αν δεν είχαν ολιγωρήσει στο τέλος οι παίκτες της Ξάνθης, θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να μην είχε ισοφαρίσει. Έμειναν ικανοποιημένοι οι άνθρωποι της Ξάνθης, γιατί η ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε. Στο ημίχρονο ο πρόεδρος της ομάδας πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες. "Τρέξτε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα", τους είπε, γιατί αν συνέχιζαν όπως στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε διασυρμό».

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τι ακριβώς έγινε;

«Στην ραδιοφωνική εκπομπή μου, το πρωί, έβγαλα πάνω από 30 ακροατές και με ρώτησαν όλοι για αυτό το περιστατικό. Έρχονται εδώ και μας λένε αντι-ΠΑΟΚτσήδες, άλλοι μας λένε αντι-Ολυμπιακούς, ο,τι θέλει ακούει ο καθένας. Αλλά γιατί μας φορτώνουν στάμπες συνεχώς; Είμαι με την ομάδα της Ξάνθης, ναι, αλλά δεν είμαι φανατικός. Γιατί παραδέχομαι ότι ήταν κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού, για παράδειγμα. Αλλά να μας απειλούν και να μας λένε ότι είμαστε αντι-Ολυμπιακοί, για ποιον λόγο; Μετά έρχονται εδώ από τον ΠΑΟΚ και λένε ότι είμαστε με την παράγκα του Μαρινάκη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Παρέμβαση» Χελάκη: Η εξυγίανση χαντάκωσε τον Ολυμπιακό - Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ ότι...

Στα κάγκελα ο Αλέφαντος, τρελό «πέσιμο» - «Ποιος είσαι εσύ ρε με ύψος 1.20 και κάνεις τσαμπουκάδες;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags