Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Δεν χάνει με τίποτα ο Παράσχος. Επικράτησε 2-1 και των Κρητικών.
| 2018-12-15 21:25:00

Χόρεψε στη βροχή με επική ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ ο Αστέρας!

Sportdog Team
Χόρεψε στη βροχή με επική ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ ο Αστέρας!

Δεν χάνει με τίποτα ο Παράσχος. Επικράτησε 2-1 και των Κρητικών.

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας την τέταρτη σερί νίκη επί των ημερών του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο τους, προκειμένου να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να μπουν σε τροχιά πεντάδας.

Στην αντίπερα όχθη, η κρητική ομάδα κατέβηκε στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την μεγάλη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να επιβεβαιώσει (σε μια δύσκολη έδρα) πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Με μεγαλύτερη ενέργεια στο γήπεδο στο ξεκίνημα, ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων με προφανή στόχο να φτάσει στην επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Με εξαίρεση μια καλή στιγμή με τον Φερνάντεθ στο 17ο λεπτό, από εκεί και πέρα οι Αρκάδες είχαν μια ανούσια υπεροχή.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν παίρνουν μέτρα στο γήπεδο μετά το 15΄και να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα.

Στο 26΄βρέθηκαν σε θέση οδηγού έπειτα από ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Δεληγιαννίδη (αγωνίζεται ως δανεικός στον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ) ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι έπειτα από το γκολ που σημείωσε (και) στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το κρητικό γκολ «πάγωσε» τους παίκτες του Αστέρα (που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται έπειτα από 405 λεπτά) και περιόρισε σε πολύ μικρό ποσοστό τις επιθετικές τους προσπάθειες.

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας με την έναρξη του β΄ημιχρόνου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν με ένα νέο γκολ το οποίο εν τέλει ήρθε για τον Αστέρα με σκόρερ τον Τόνσο.

Το γκολ των γηπεδούχων στρίμωξε τους παίκτες του ΟΦΗ στα… σχοινιά και στο φινάλε οι Αρκάδες έγειραν υπέρ τους την πλάστιγγα της νίκης με σκόρερ και πάλι τον MVP Τόνσο και τον Γιώργο Παράσχο να μετράει «4 στα 4» στον πάγκο του Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags