Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Έντονη ανησυχία για τους βίαιους οπαδούς της Ντιναμό - Η επίθεση στους φιλάθλους της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-17 18:26:00

Τρόμος στον Ολυμπιακό για Κίεβο – Τι φοβούνται – Η «κινηματογραφική» επίθεση στους ΑΕΚτζήδες (Vid)

Sportdog Team
Τρόμος στον Ολυμπιακό για Κίεβο – Τι φοβούνται – Η «κινηματογραφική» επίθεση στους ΑΕΚτζήδες (Vid)

Έντονη ανησυχία για τους Πειραιώτες ενόψει Ντιναμό.

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ντιναμό Κιέβου στη φάση των 32 του Europa League και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους 16 κόντρα στην ουκρανική ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τη Ντιναμό στις 14 Φεβρουαρίου 2019, ενώ στις 21 του μήνα θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τη ρεβάνς.

Η προσμονή για τα δύο παιχνίδια είναι τεράστια, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι των Πειραιωτών αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα τους στο εκτός έδρας ματς, δίνοντας δυναμικό «παρών» στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου.

Ωστόσο, ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Ουκρανία θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» για τους εκδρομείς στην έδρα της Ντιναμό, οι οποίοι συχνά ψάχνονται για φασαρίες.

Κάτι που βίωσαν από πρώτο χέρι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, καθώς πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς των Κιτρινόμαυρων δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκανς της Ντιναμό πριν την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Κίεβο. Η επίθεση ήταν σχεδιασμένη στην εντέλεια, αφού ένα αυτοκίνητο μπήκε μπροστά από τα πούλμαν, σταματώντας την πορεία τους, και εν συνεχεία περίπου 50 άτομα άρχισαν να πετούν πέτρες και τούβλα.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι της ομάδας του Κιέβου είναι διαβόητοι και για ρατσιστικές συμπεριφορές. Μάλιστα, η UEFA είχε τιμωρήσει τη Ντιναμό με τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών το 2015 λόγω ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκαν τέσσερις έγχρωμοι οπαδοί της Τσέλσι στις εξέδρες του «Ολιμπίσκι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags