Facebook Pixel Φρανκ Ριμπερί - Μπάγερν Μονάχου: Χυδαίες εκφράσεις του Γάλλου κατά των επικριτών του
| 2019-01-05 19:36:00

Αδιανόητο ξέσπασμα Ριμπερί: «Γαμ@@@νται οι μανάδες και οι γιαγιάδες σας»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αδιανόητο ξέσπασμα Ριμπερί: «Γαμ@@@νται οι μανάδες και οι γιαγιάδες σας»! (ΦΩΤΟ)

Χυδαίες εκφράσεις από τον Γάλλο σταρ.

Φρανκ Ριμπερί - Μπάγερν Μονάχου: Ο Φρανκ Ριμπερί ανέβασε στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να αγοράσει μια χρυσή μπριζόλα κόστους 1.200 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς πολλοί τον κατηγόρησαν για επίδειξη πλουτισμού και υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να ξοδεύει τα χρήματά του με πιο ουσιαστικό τρόπο.

Ο Γάλλος δεν άντεξε και ξέσπασε με πολύ ακραίες εκφράσεις, κατηγορώντας τους επικριτές του πως ασχολούνται με ανούσια πράγματα προκειμένου να τον βάλουν στο στόχαστρο, τη στιγμή που κανείς δεν προβάλλει τις φιλιανθρωπίες που κάνει.

«Για το 2019 ας ξεκινήσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους «haters» κι εκείνους που γεννήθηκαν εξαιτίας ενός σπασμένου προφυλακτικού: Γ…..νται οι μανάδες σας, οι γιαγιάδες και το γενεαλογικό σας δένδρο! Δεν σας χρωστάω τίποτα. Την επιτυχία μου τη χρωστάω στον θεό, την οικογένεια και τους φίλους μου, που με πιστεύουν», ανέφερε αρχικά ο Ριμπερί.

Για να προσθέσει με νέα ανάρτηση: «Στη συνέχεια, αναφορικά με τους ψευτοδημοσιογράφους, που πάντα ασκούν κακοπροαίρετη κριτική σ' εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα οι τιμές αυτών που τρώω!)… Όταν προσφέρω σε φιλανθρωπίες (γιατί έχω μάθει πάντα να δίνω όταν λαμβάνω πολλά), γιατί κανένα μεγάλο μέσο δεν μιλά γι' αυτές; Προτιμάτε να μιλάτε για τις διακοπές που περνώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθείτε κάθε μου κίνηση, τι τρώω κτλ.. Για τέτοιου είδους ανοησίες είστε πάντοτε παρόντες!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags