Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Τρελάθηκε» ο Σαββίδης: Τόσα δίνει για να μείνει - Φερέιρα θέλει ο Ραζβάν
| 2019-01-07 09:55:00

«Τρελάθηκε» ο Σαββίδης: Τόσα δίνει στον «Πρίγιο» - Φερέιρα θέλει ο Ραζβάν - «Βόμβα» 8+ εκατομμυρίων

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τρελάθηκε» ο Σαββίδης: Τόσα δίνει στον «Πρίγιο» - Φερέιρα θέλει ο Ραζβάν - «Βόμβα» 8+ εκατομμυρίων

Γιατί δεν υπέγραψε ο Σέρβος. Αδιανόητα λεφτά από Ιβάν. Νέο ρεπορτάζ.

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Στην κορύφωσή του βρίσκεται το θέμα της μεταγραφής του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ. Ο Σέρβος φορ βρέθηκε το τελευταίο διήμερο κατόπιν προφανώς άδειας που του χορηγήθηκε από τον ΠΑΟΚ (διαφορετικά, μια τέτοια ενέργεια, αυτοβούλως από την πλευρά του Πρίγιιβιτς θα συνιστούσε μέχρι και λόγο καταγγελίας από την πλευρά του «δικέφαλου») στο Ντουμπάι, πέρασε από τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις και συζήτησε από κοντά με τους ανθρώπους του αραβικού συλλόγου τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Όπως επισημαίνεται από όσα διαρρέονται από τον ΠΑΟΚ, ο Σέρβος δεν υπέγραψε. Αφενός δεν θα μπορούσε να το κάνει, αφού τυπικά οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να καταβληθεί -όπως προβλέπεται- η ρήτρα του «Πρίγιο», τα 10 δηλαδή εκατ. ευρώ, μετρητοίς και όχι σε δόσεις όπως προβλέπει η πρόταση των Αράβων (σ.σ. ακόμη και αν το έκανε πάντως ο Πρίγιοβιτς, δεν πρόκειται να το δημοσιοποιούσε…).

Και εδώ ακριβώς πηγάζει η όποια, μετρημένη, αισιοδοξία υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Και αυτή προσωποποιείται στον Ιβάν Σαββίδη, o οποίος περιμένει τον Σέρβο φουνταριστό στη Θεσσαλονίκη προκειμένου σε μεταξύ τους συνάντηση να παίξει… ρέστα, προσπαθώντας να τον κρατήσει στην Τούμπα. Σύμφωνα με τη φημολογία, που αναλύσαμε και χτες, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένος να κάνει τον Πρίγιοβιτς τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσφέροντας του απολαβές υψηλότερες των 2,5 εκατ. ευρώ, ανάλογα μεγάλα μπόνους κατάκτησης τίτλων και φυσικά, υπόσχεση (έμπρακτη, με μείωση της ρήτρας αποδέσμευσης) για αποχώρησή του το καλοκαίρι.

Κατά πόσον είναι ρεαλιστικές αυτές οι ελπίδες, μένει να αποδειχτεί. Το γεγονός πάντως πως όλος ο επιτελικός μηχανισμός των Κυπελλούχων ασχολείται με τη… διάδοχη του «Πρίγιο» κατάσταση, είναι μάλλον ενδεικτικότερο της κατάστασης και των ελπίδων που υπάρχουν για ανατροπή των δεδομένων. Τα γνωστά ονόματα που «παίζουν» το τελευταίο διήμερο, μοιάζει να χάνουν έδαφος αφού οι δυσκολίες είναι αρκετές.

Για τον Μάρκους Μπεργκ, όπως επισημάναμε και χτες, τα χρήματα είναι πάρα πολλά (+15 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η πιθανότητα ισχύος της ρήτρας που διατηρεί ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση επιστροφής του Σουηδού στην Ελλάδα), ενώ για τον Φακούντο Φερέιρα (ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου - ο πατέρας του άλλωστε ήταν αυτός που τον πήρε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ…), φαίνεται τη δεδομένη στιγμή να έχει σαφές προβάδισμα στην κούρσα για τον (αρχικά) δανεισμό του η Νις, άνθρωποι της οποίας βρίσκονται από χτες στη Λισαβόνα προκειμένου να συζητήσουν με τον Αργεντινό και την Μπενφίκα.

Δεδομένα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν και άλλες λύσεις και επιλογές, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει, κρατήστε πάντως τους αριθμούς που φαίνεται πως «παίζουν» ως διαθέσιμα ποσά για τον «αντί-Πρίγιοβιτς» (και από εκεί συνάγονται και πρόσθετα συμπεράσματα για το κατά πόσον είναι δικαιολογημένες οι ελπίδες για παραμονή του Σέρβου): 6 εκατ. ευρώ για αγορά και συμβόλαιο στον «εκλεκτό» 2 εκατ. ευρώ ετησίως (με… αυξητική τάση, αν προκύψει κάτι σπέσιαλ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρελό «κράξιμο» Χελάκη στον ΠΑΟΚ, αποκάλυψη-φωτιά - «Φεύγει ο Πρίγιοβιτς και γυρίζει ο Κουλούρης;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags