Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι έτοιμος ο Μπεργκ για ΠΑΟΚ – Έλληνας τεχνικός απαντά για τον χρόνο προσαρμογής
| 2019-01-11 16:14:00

Είναι έτοιμος ο Μπεργκ για ΠΑΟΚ – Έλληνας τεχνικός απαντά για τον χρόνο προσαρμογής

Sportdog Team
Είναι έτοιμος ο Μπεργκ για ΠΑΟΚ – Έλληνας τεχνικός απαντά για τον χρόνο προσαρμογής

Μπορεί ο Σουηδός να μπει κατευθείαν στο πρόγραμμα;

Την άποψη ότι ο Μπεργκ είναι έτοιμος για να παίξει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Παύλος Δερμητζάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4:

Για μια πιθανή αντικατάσταση του Πρίγιοβιτς από τον Μπεργκ και τις δυσκολίες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου:

«Το να πάρει τελειώματα και ακόμα περισσότερα, το να πάρει γκολ από πλάγιους παίκτες, δεν είναι κάτι που μπορεί να βρει σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Μεγαλύτερος χρόνος, άνεση και προσαρμογή υπάρχει το καλοκαίρι. Ψάχνει ένα σέντερ φορ που ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει και ταυτόχρονα ψάχνει και ακραίους να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Όντως ο Μπεργκ θα βοηθήσει και στο σκοράρισμα, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, έχει περάσει από τη χώρα μας και έχει προσαρμοστεί. Το Νο1 είναι αυτό. Πρώτον, παίκτες που έρχονται από παιχνίδια και δεύτερον να μη χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Με τον Μπεργκ, αυτό το πετυχαίνεις απόλυτα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

«Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή εικόνα στο παιχνίδι της Πάτρας είναι δεδομένο. Είδαμε όλες τις ομάδες μετά τη διακοπή, να βγαίνουν από το ρυθμό τους. Εν μέρει είναι και λογικό. Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας που και δε μπορείς να την ανταγωνιστείς, υπάρχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στο κέντρο, γιατί δεν έχει γρήγορους παίκτες και δεν έχει επιθετική άμυνα. Εκεί, χρειαζόταν 1-2 παίκτες πιο γρήγορους και πιο ενεργητικούς στις άμυνες τους. Εγώ θα πήγαινα σε δύο επιλογές, ο ένας να μου καλύπτει το αμυντικογενές κομμάτι και ο άλλος να μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα. Έχει τη δυνατότητα οικονομικά ο ΠΑΟΚ, με σωστό σκάουτινγκ να τους βρει».

Για τη σημασία του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Να ξαναπώ σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πάει με ερωτηματικά. Η διακοπή, έχει βγάλει εκτός ρυθμού μια ομάδα που είχε ρυθμό όταν τελείωσε η χρονιά. Πάει σε μια έδρα που η παράδοση δεν είναι υπέρ της, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν και οι καιρικές συνθήκες. Επίσης το θέμα της πίεσης για το αποτέλεσμα, μπορεί να παίξει ρόλο, γιατί την Τρίπολη κανείς δε θα της πει τίποτα αν χάσει. Ο ΠΑΟΚ αν έχει απώλεια είναι θέμα. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι σε καλό «φεγγάρι». Έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι καλή στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση».

Για το τι περιμένει να δει την Κυριακή:

«Ένα παιχνίδι υπομονής. Ο στόχος είναι η νίκη, αλλά δεν έρχεται από το πρώτο λεπτό. Έρχεται όταν τελειώνει ένα ματς. Δεν ξέρω αν δούλεψαν πράγματα στη διακοπή, αν έχουν την πολυτέλεια να εντοπίσει τα προβλήματα και να αλλάξουν κάποιο είδος παιχνιδιού, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή. πως θέλουν τα περισσότερα παιχνίδια...»

Για το ποιον θα επέλεγε στην κορυφή της επίθεσης στην Τρίπολη μετά τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς:

«Το ξέρει καλύτερα ο κ. Λουτσέσκου που είναι και ο αρμόδιος να αποφασίσει. Οποιαδήποτε επιλογή, γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που θέλεις να παίξεις. Ο ένας κρατάει περισσότερο μπάλα, ο άλλος παίζει περισσότερο στο χώρο. Ο Άκπομ κολλάει περισσότερο, γιατί έχει πάνω-κάτω τα χαρακτηριστικά του Πρίγιοβιτς».

Για την κατάσταση με τα συμβόλαια αρκετών παικτών και αν τους επηρεάζει στην απόδοση τους:

«Σίγουρα επηρεάζει και για αυτόν το λόγο γίνονται επαφές για να ανανεώνονται. Είναι μια διαδικασία που γίνεται σε όλες τις ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags