Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πήρε πάνω του την ευθύνη για Μπουχαλάκη ο Πορτογάλος - Τι είπε για τον Σολδάνο
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-23 21:46:00

Φοβερή παραδοχή από Μαρτίνς - «Εγώ φταίω...» - Τι είπε για τον Σολδάνο

Sportdog Team
Φοβερή παραδοχή από Μαρτίνς - «Εγώ φταίω...» - Τι είπε για τον Σολδάνο

Απρόσμενη δήλωση από τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με νίκη επί της Ξάνθης, αν και αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υπέστη τράβηγμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την ευθύνη για αυτό, παραδεχόμενος ότι δεν έπρεπε να ολοκληρώσει τις αλλαγές από τόσο νωρίς. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Φράνκο Σολδάνο, χαρακτηρίζοντας τον μαχητή και τονίζοντας ότι δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με εξαίρεση τα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Για το περιστατικό με τον Μπουχαλάκη παίρνω την ευθύνη, γιατί είχαμε ολοκληρώσει τις αλλαγές μας. Είμαι ευχαριστημένος από όσα είδα, αν και θα ήθελα να παίξουμε έτσι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν είναι η μέρα για να τον κρίνουμε (σ.σ τον Σολδάνο), δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκονται οι συμπαίκτες του, ενώ όσο έπαιξε ήμασταν με 10. Είναι μαχητής, περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν, προσφέρει πολλά στην ομάδα του και αυτά αναμένουμε να δούμε απ’ αυτόν στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags