Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Τέλος ο Κολάσο, ήρθε ο Σαββίδης!
| 2019-01-24 21:45:00

Τρομερές εξελίξεις στον Άρη – Τέλος ξένος άσος, ανακοίνωσε πρώην ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερές εξελίξεις στον Άρη – Τέλος ξένος άσος, ανακοίνωσε πρώην ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)

Τρέχουν οι μεταγραφές στους Κίτρινους.

 

Άρης – ΠΑΟΚ: Βροχή ανακοινώσεων στους Θεσσαλονικείς.

Την λύση της συνεργασίας με τον Νικολάς Κολάσο, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Άρης, ευχαριστώντας τον παίκτη για τα όσα πρόσφερε.

Ο 28χρονος Αργεντινός, κατέγραψε δέκα συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τους "κιτρινόμαυρους" να του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

Παράλληλα, οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη, που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, με τον Ελληνα μέσο να υπογράφει συμβόλαιο έξι μηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νικολάς Κολάσο.

Η ΠΑΕ Αρης τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Αρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη.

O 23χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1995 στη Θεσσαλονίκη), που αγωνίζονταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Κυριάκος Σαββίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΑΡΗ και όλοι μαζί να δώσουμε χαρές στον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags