Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Παρακολουθεί τον Έλληνα άσο η Μαρσέιγ, θέλει 7-8 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός
| 2019-01-24 23:48:00

Deal με τρελά λεφτά - «Ναι» σε 8 «μύρια» από Ολυμπιακό - Αυτή τα δίνει για το «τούρμπο»

του Παναγιώτη Νικολάου
Deal με τρελά λεφτά - «Ναι» σε 8 «μύρια» από Ολυμπιακό - Αυτή τα δίνει για το «τούρμπο»

Τα «σκάνε» για βασικό άσο, τί θα κάνουν οι Πειραιώτες;

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Την ώρα που η νέα, βελτιωμένη όπως λέγονταν, πρόταση της Τζένοα … αγνοείται, νέος μνηστήρας φάνηκε για τον Λεονάρντο Κούτρη. Σύμφωνα λοιπόν με γαλλικά δημοσιεύματα, η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για τον διεθνή Ελληνα μπακ, επισημαίνοντας πως είναι Νο2 στην σχετική λίστα των Φωκαών, πίσω από τον Νταλμπέρτ της Ιντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, το θέμα και το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ είναι και υπαρκτό και δεδομένο. Εδώ και καιρό ο Κούτρης βρίσκεται στο  μικροσκόπιο τους και παρότι ποτέ δεν ήταν η βασική τους επιλογή, πάντα, ανεξαρτήτως το ποιοι τον… προσπερνούσα στα ιεραρχικά «θέλω» του γαλλικού συλλόγου, ήταν εκεί. Η προτίμηση στον Νταλμπέρτ είναι δύσκολο να γίνει και πράξη. Πανάκριβη περίπτωση, η Ιντερ έδωσε πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει, δεν τίθεται θέμα αγορά τους από τη Μαρσέιγ, δύσκολα θα συναινέσουν οι «νερατζούρι» σε δανεισμό του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η εναλλακτική του Κούτρη πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί από τη Μαρσέιγ. Τουλάχιστον σε επίπεδο πρότασης. Ο γαλλικός σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το FFP, ωστόσο μπορεί σίγουρα να καταθέσει πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα  την φέρει στο ίδιο τραπέζι με τον Ολυμπιακό.

Οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», τουλάχιστον για να συζητήσουν, κυμαίνονται σε ένα πόσο των 7-8 εκατ. ευρώ, ποσό που (έστω και στο… όριο) μπορούν να προσφέρουν οι Μαρσεγέζοι,  οι οποίοι, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, έχουν και καιρό και καλά «δουλέψει» την περίπτωση του Κούτρη προκειμένου όταν έρθει η ώρα να έχουν ελπίδες και να μην γίνουν… Τζένοα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη μεταγραφή για τον Νικολάου του Ολυμπιακού - Εκεί υπογράφει ο... ξεχασμένος - Δεν υπάρχει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags