Facebook Pixel Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει ξεπεράσει τον Κώστα Μήτρογλου στα γκολ που έχει πετύχει στο Περιστέρι!
| 2019-02-01 08:58:00

Απίθανο στατιστικό για Κουλούρη - Ξεπέρασε τον Μήτρογλου - Θα γράψει ιστορία!

Sportdog Team
Απίθανο στατιστικό για Κουλούρη - Ξεπέρασε τον Μήτρογλου - Θα γράψει ιστορία!

Τι ισχύει με τον Έλληνα άσο.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει ξεπεράσει τον Κώστα Μήτρογλου στα γκολ που έχει πετύχει στο Περιστέρι!

Αναλυτικά όσα γράφει η Super League στην ιστοσελίδα της:

Ο Ευθύμης Κουλούρης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη σύγχρονη ιστορία του Ατρομήτου που έφτασε τα 20 γκολ σε μια σεζόν και ξεπέρασε τα 19 γκολ του Κώστα Μήτρογλου τη σεζόν 2011-12.

Είναι εντυπωσιακή η σύμπτωση ότι Μήτρογλου και Κουλούρης έκαναν τις επιδόσεις, παίζοντας δανεικοί από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Μήτρογλου έπαιξε 39 παιχνίδια στη σεζόν, είχε δηλαδή λιγότερο από μισό γκολ ανά αγώνα. Αντίθετα, ο Κουλούρης έχει παίξει μόλις 22 αγώνες και έχει σχεδόν ένα γκολ ανά αγώνα!

Ο Κουλούρης έχει σκοράρει μέχρι στιγμής και με τις τρεις ομάδες που αντιμετώπισε ο Ατρόμητος δύο φορές. Με Παναιτωλικό και Ξάνθη σκόραρε στο ένα από τα δύο, με Λαμία και στα δύο.

Ο 23χρονος Σκυδραίος επιθετικός έχει πετύχει 14 γκολ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, πέντε σε τρία Κυπέλλου και ένα γκολ στα δύο ευρωπαϊκά.

Είναι δύο γκολ μπροστά από τον Πόνσε της ΑΕΚ, και θα μονομαχήσουν και τον τίτλο του καλύτερου σκόρερ, μετά τη φυγή  του Πρίγιοβιτς. Ακόμα, μεταξύ τους θα κριθεί και το χρυσό...κεφάλι, αφού ο Αργεντίνος έχει πέντε γκολ και ο Κουλούρης τέσσερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags