Facebook Pixel ΑΕΛ - Ατρόμητος 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-02-03 19:08:00

Έπιτέλους νίκη για τον Ατρόμητο - «Ξέρανε» την ΑΕΛ στο 89’ ο Μανούσος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπιτέλους νίκη για τον Ατρόμητο - «Ξέρανε» την ΑΕΛ στο 89’ ο Μανούσος! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έκλεψαν» το τρίποντο με 1-0 οι Περιστεριώτες.

ΑΕΛ - Ατρόμητος: Με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γιώργου Μανούσου στο 89', οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη με 1-0 και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από πέντε παιχνίδια!

O Έλληνας άσος μπήκε στο ματς στο 85' και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα λύτρωσε τον Ατρόμητο με όμορφο διαγώνιο αριστερό πλασέ έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μπρούνο.

Η ΑΕΛ είχε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί μολις στο 3', με τον Μιλοσάβλιεβιτς να αστοχεί από κοντά, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε κι αυτός κοντά στο γκολ στο 16', όταν ο Κρίστινσον απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Κουλούρη.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία με καλό σουτ του Ντέλετιτς που απέκρουσε ο Μέγιερι στο 65'. Στο τελευταίο ημίωρο οπ Ατρόμητο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαιώθηκε για την υπεροχή του με το «χρυσό» γκολ του Μανούσου στο 89'.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Μανούσου

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85' Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77' Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58' Σετσέροβιτς).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82' Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66' Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85' Μανούσος).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags