Facebook Pixel Sportdog.gr | «Π@@@η Αρμένιε καλά σας έκαναν οι Τούρκοι και σας έκοβαν τα κεφάλια»
| 2019-02-12 18:07:00

«Π@@@η Αρμένιε καλά σας έκαναν οι Τούρκοι και σας έκοβαν τα κεφάλια»

Sportdog Team
«Π@@@η Αρμένιε καλά σας έκαναν οι Τούρκοι και σας έκοβαν τα κεφάλια»

Πρωτοφανής καταγγελία από ποδοσφαιριστή για όσα έγιναν σε ελληνικό ματς!

Απίστευτες καταγγελίες από τον ποδοσφαιριστή του Νέστου Χρυσούπολης Ανδρέα Μκρτσιάν για τη ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με την Καβάλα.

Με ανάρτησή του στα social media, ο αρμενικής καταγωγής αμυντικός της ομάδας της Χρυσούπολης καταγγέλλει τη συμπεριφορά ενός «μεγαλοπαράγοντα της πλάκας», όπως τον αναφέρει, ο οποίος τον έβριζε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με υβριστικές και ρατσιστικές εκφράσεις με ευθεία παραπομπή στην αρμενική γενοκτονία.

«Προς τον “μεγαλοπαράγοντα” της πλάκας που στο παιχνίδι Καβάλα-Νέστος φώναζε καθ’ όλη τη διάρκεια: π@@@@η Αρμένιε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα… Λυπάμαι που σιχάματα σαν εσένα ζουν και αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς… ΥΓ. Ελπίζω ποτέ να μη ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοί μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξε τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε», ήταν συγκεκριμένα το περιεχόμενο της ανάρτησης του Ανδρέα Μκρτσιάν.

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Μκρτσιάν στο facebook:



Πηγή: metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags