Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πολλά για Ολιβέιρα, λίγα για Ζαμπά
| 2019-03-13 12:41:00

Πολλά για Ολιβέιρα, λίγα για Ζαμπά - Έτσι τινάζουν την μπάνκα - Παίζει τράμπα; - Άρχισαν οι επαφές!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πολλά για Ολιβέιρα, λίγα για Ζαμπά - Έτσι τινάζουν την μπάνκα - Παίζει τράμπα; - Άρχισαν οι επαφές!

Mόνο έτσι τον δίνουν. Θα γίνει χοντρό παζάρι. Τρομερό παρασκήνιο!

Καλή η... φιλοδοξία της Στρασμπούρ να κάνει scouting, όπως κυκλοφόρησε, στον Λεό Ζαμπά, αλλά πλέον, οι φιλοδοξίες τόσο του ΠΑΟΚ για το... ράφι που θα στοχεύσει στην πώληση (όποτε και αν αυτή γίνει) του Βραζιλιάνου εξτρέμ, αλλά και οι προσδοκίες των μάνατζερ του, ξεπερνάνε κατά πολύ το επίπεδο των Αλσατών.

Για να το πούμε όπως ακριβώς μεταφέρθηκε στο sportdog: τη δεδομένη στιγμή, αν δεν έρθει πρόταση από ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, που να εγγυάται παράλληλα και την εξέλιξη του 21χρονου άσου, δεν το κουνάει από τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος; Μα για να διεκδικήσει, μέσω της αδιάλειπτης συμμετοχής του στα παιχνίδια του Δικεφάλου και της προσπάθειας εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ακόμη μεγαλύτερη αξία!

Αυτό δεν σημαίνει πως ενδιαφερόμενοι που "εμπίπτουν" στο πλαίσιο που θέτουν τόσο η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ (αναφορικά με τις αξιώσεις του) όσο και η πλευρά του παίκτη, δεν υφίστανται. Από το sportdog πληροφορηθήκατε πρώτοι την ύπαρξη της Πόρτο, με την οποία έτσι κι αλλιώς ο Δικεφάλος έχει, εκ των πραγμάτων, ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας λόγω του δανεισμού του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Παρεμπιπτόντως, μέχρι και τον τραυματισμό του Μαουρίσιο, δεν είχε γίνει καμία κουβέντα -παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα- μεταξύ των δύο συλλόγων αναφορικά με την επιδίωξη του ΠΑΟΚ να μειώσει την καλοκαιρινή option αγοράς του Πορτογάλου. Καλή η... άπλα του Σαββίδη, καλό το μεθύσι του τίτλου, αλλά και τα 12 εκατ. ευρώ που απαιτούνται βάσει του deal δανεισμού είναι... τρελά λεφτά και δεν δίνονται.

Αυτό που πρέπει να καταγράψουμε όμως ως εξέλιξη είναι πως πλέον, οι επαφές των δύο πλευρών, το τελευταίο 48ώρο, ξεκίνησαν. Νωρίς ακόμη να προδικάσουμε το παραμικρό αναφορικά με την έκβασή τους (ο απόλυτος, σχεδόν προσβλητικός τρόπος με τον οποίο ο Ολιβέιρα, live στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο, έκοψε κατηγορηματικά κάθε συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του, προβλημάτισε αρκετούς στη Θεσσαλονίκη), νωρίς φυσικά για το τι ακριβώς θα πέσει στο τραπέζι.

Λογικό εκ μέρους των "δράκων" να προσπαθήσουν να εντάξουν τον Λέο Ζαμπά σε οποιοδήποτε deal τεθεί υπό συζήτηση, απίθανο εκ μέρους του ΠΑΟΚ να δεχτούν οποιαδήποτε τέτοια συμφωνία, αφού -όπως είπαμε- η αξιολόγηση τους για τον Βραζιλιάνο, ξεπερνάει ακόμη και το απαιτούμενο ποσό αγοράς για τον Ολιβέιρα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως οι διαπραγματεύσεις Πόρτο - ΠΑΟΚ για την αγορά του Ολιβέιρα, μετά το σοκ του τραυματισμού του Μαουρίσιο, ξεκίνησαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι' αυτό θα πάρει και το επόμενο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Απίστευτη εντολή Σαββίδη - Ρίχνει χρήμα για...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags