Facebook Pixel Ολυμπιακός: Περιμένει πρόταση άνω των 20 εκατ. ευρώ για τον Μαντί Καμαρά
| 2019-03-13 21:28:00

Σε τόσα είπε "όχι" - Είναι "λεφτά στην τράπεζα" - Μπήκε ρήτρα-ρεκόρ - Περιμένουν +20 "μύρια"

του Παναγιώτη Νικολάου
Σε τόσα είπε "όχι" - Είναι "λεφτά στην τράπεζα" - Μπήκε ρήτρα-ρεκόρ - Περιμένουν +20 "μύρια"

Στα σκαριά αδιανόητο deal στο λιμάνι. Διάβασε να... ζαλιστείς!

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες με αφορμή την επέκταση συμβολαίου του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό και την θέσπιση ρήτρας αποδέσμευσης ρεκόρ για τον Αφρικανό. Το ακριβές ποσό, αφενός δεν έχει δημοσιοποιηθεί  και αφετέρου μικρή σημασία έχει και να γίνει κάτι τέτοιο.

Είναι απλώς ενδεικτικό της τάσης που υπάρχει στη διεθνή αγορά για την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική «μετοχή». Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε καταγράψει πως πλέον, τον Καμαρά τον βλέπουν ομάδες από το κορυφαίο ράφι της Ευρώπης. Και στον Ολυμπιακό, εννοείται πως το γνωρίζουν αυτό, παρότι προτάσεις, δεν έχουν δεχτεί για τον Καμαρά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η μόνη επίσημη προσφορά που έφτασε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» ήταν ύψους 8 εκατ. ευρώ. Και φυσικά, δεν συζητήθηκε καθόλου, αφού η τιμολόγηση του Ολυμπιακού για τον Αφρικανό είναι σε επίπεδο  τουλάχιστον «καθόμαστε στο τραπέζι» διπλάσια.

Και πλέον, με την επέκταση του συμβολαίου του και τη θέσπιση της συγκεκριμένης ρήτρας – ρεκόρ (όσο και αν είναι) ο Ολυμπιακός, αυτό ακριβώς κάνει: στέλνει το σήμα στην ποδοσφαιρική αγορά, στην αγορά που πλέον απευθύνεται ο Καμαρά, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται προτάσεις στα επίπεδα των 8-10-12 εκατ. ευρώ. Ολες, θα πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων, χωρίς πολλά πολλά και χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις.

Και για να είμαστε ακόμη πιο ξεκάθαροι: στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι περιμένουν (ή έστω θέλουν) πρόταση που θα ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ. Δύσκολο μοιάζει, αφού κακά τα ψέματα, στο 2019 η εικόνα του Αφρικανού δεν είναι ανάλογη αυτής του πρώτου μισού της φετινής σεζόν, η δυναμική όμως που έχει «χτίσει» και κυρίως το επίπεδο του scouting που του έχει γίνει, τον καθιστά… value bet.

Δηλαδή, ακόμη και αν δεν έρθει τώρα, το ερχόμενο καλοκαίρι, η πρόταση που προσδοκούν στον Ολυμπιακό,  η αξία του Καμαρά δεν μειώνεται. «Λεφτά στην τραπέζα», όπως λέγεται χαρακτηριστικά. Αν δεν… εξαργυρωθούν φέτος, θα γίνει του χρόνου… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Νάτχο; Αυτόν τον Έλληνα άσο... τελειώνει ο Μαρτίνς - Δεν τον θέλει στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags