Facebook Pixel ΕΠΟ: Η FIFA και πρόκειται να ζητήσει άμεσα να τεθούν ορισμένα μέτρα από την διοίκηση του Γραμμένου.
| 2019-04-02 10:01:00

Στο στόχαστρο η ΕΠΟ - "Παίρνει κεφάλια" η FIFA αν δεν... - Όλο το ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Στο στόχαστρο η ΕΠΟ - "Παίρνει κεφάλια" η FIFA αν δεν... - Όλο το ρεπορτάζ!

Ποια θέματα απασχολούν έντονα την Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών;

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών, σχετικά με την ΕΠΟ πάνω σε θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα την FIFA και πρόκειται να ζητήσει άμεσα να τεθούν ορισμένα μέτρα από την διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Σύμφωνα με την «LiveSport», τα συνεχιζόμενα κρούσματα αθλητικής βίας που παρατηρούνται στα ελληνικά γήπεδα και η στάση τόσο της αστυνομίας όσο και των εκάστοτε ΠΑΕ που δεν τιμωρούν αμφότερες τέτοια κρούσματα, αλλά και το γεγονός πως η Football League θεωρείται το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη με πολλά ματς που θεωρούνται ύποπτα προς χειραγώγηση, αποτελούν τα βασικά προβλήματα που απασχολούν την FIFA.

Η FIFA αναμένεται να ζητήσει άμεσα διευθέτηση των προβλημάτων αυτών, σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν είναι απίθανο να οριστεί νέο διοίκηση στην ΕΠΟ αν δεν επιλυθούν άμεσα.

Στο μεταξύ οι αρμοδιότητες του Πετρ Φούσεκ, υπερσυμβούλου της ΕΠΟ, αναμένεται να αυξηθούν,,ο οποίος μαζί με τον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, συνέταξαν τις εκθέσεις που παρουσιάζουν τα σημαντικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags