Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΕΠΟ με τον Δημήτρη Μάρκο για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου
| 2019-04-06 11:29:00

Υπέροχο νέο για την Εθνική - Θα πετάξει από την χαρά του ο Άγγελος - Εκκλησία θα έχει μέσα;

Sportdog Team
Υπέροχο νέο για την Εθνική - Θα πετάξει από την χαρά του ο Άγγελος - Εκκλησία θα έχει μέσα;

Σπουδαία εξέλιξη.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΕΠΟ με τον δήμαρχο Αρτέμιδος – Σπάτων, Δημήτρη Μάρκο για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Εθνικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», το ύψος του έργου ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και τα 4 από αυτά θα επιχορηγηθούν από την FIFA και την UEFA. Παράλληλα αναμένεται να υπάρξει και ένα ποσό από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

«Περιμένουμε την επόμενη Τρίτη έγγραφο από την ΕΠΟ, με το οποίο θα μας ζητεί την παραχώρηση των 50 στρεμμάτων στο επιχειρηματικό πάρκο του δήμου μας για την κατασκευή του προπονητικού κέντρο των εθνικών ομάδων. Η απόφαση παραχώρησης της έκτασης για 49 χρόνια αναμένεται να ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει στο διάστημα 15-20 Απριλίου», δήλωσε στη Live Sport ο κ. Μάρκου.

Από τη συμφωνία ο δήμος Σπάτων, για την έκταση που θα παραχωρήσει δεν θα πάρει κάποια χρήματα όμως οι τοπικές ομάδες θα μπορούν να προπονούνται εκεί κάποιες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags