Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Ούτε Ουρουγουανός στόπερ: 28 κάρτες σε 2 χρόνια
| 2019-04-08 12:10:00

Ούτε Ουρουγουανός στόπερ: 28 κάρτες σε 2 χρόνια - Με αυτόν έχουν "τρελαθεί" τελείως στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ούτε Ουρουγουανός στόπερ: 28 κάρτες σε 2 χρόνια - Με αυτόν έχουν "τρελαθεί" τελείως στην ΑΕΚ!

Είναι η ακριβότερη επένδυση του Μελισσανίδη. Tι θα κάνουν;

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Δρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ. Γνωστό αυτό. Όχι τώρα, από πέρυσι που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό. Αυτό όμως πλέον δεν συνιστά δικαιολογία όταν μιλάμε για τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας, την ακριβότερη επένδυση επί ημερών Μελισσανίδη και, επίσης, όταν φέτος η συνολική του αγωνιστική εικόνα δεν είναι -στην καλύτερη- ούτε καν μέτρια.

Για τον Μάρκο Λιβάγια φυσικά ο λόγος και τη νέα, χθεσινή, συμπεριφορά του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης στην Ξάνθη. Και ήταν τυχερός ο Κροάτης, που δέχθηκε κίτρινη μόνο για το μαρκάρισμα και όχι για τα μπινελίκια που ξεστόμισε (σε ό,τι γλώσσα γνώριζε…). Αυτή όμως η κίτρινη, θα τον αφήσει εκτός για τα δύο από τα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αφού ήταν η 7η και επισύρει ποινή δύο αγωνιστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Σαββίδης - "Φτιάχνει κλίμα" πριν τον τελικό - Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες (ΦΩΤΟ)

Δύο χρονιές, 16 κίτρινες κάρτες(!) έχει δεχθεί ο Κροάτης στο πρωτάθλημα, άλλες 9 έχει μετρήσει σε ματς διεθνών διοργανώσεων και Κυπέλλου, βλέποντας παράλληλα και 3 κόκκινες! Το σύνολο 28 κάρτες! Απολογισμός που δεν συναντάς ούτε σε... Ουρουγουανό στόπερ! Λογικό είναι στην Ένωση -όπως έχουμε καταγράψει- να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τον Κροάτη.

Η εποχή της νουθεσίας και του συνετισμού έχει προ πολλού περάσει. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, έχει προ πολλού σταματήσει να αποφέρει (κάποια) αποτελέσματα. Πλέον, δεν υπάρχει το παραμικρό, αλλά ούτε και η διάθεση. 

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι καταλύτης της ομάδας, πυλώνας και οφείλει να συμπεριφέρεται ως τέτοιος. Δεν το κάνει και ο συνδυασμός της μετριότατης φετινής αγωνιστικής του εικόνας έχει δημιουργήσει πολύ, μα πάρα πολύ μεγάλο προβληματισμό στα ανώτατα κλιμάκια (αγωνιστικά και διοικητικά) της ΑΕΚ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags