Facebook Pixel Γιάννης Μπουζούκης - Δημήτρης Κουρμπέλης: Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
| 2019-04-09 10:28:00

Μπουζούκης για αντι-Πέλκας - Τρελά λεφτά από ΠΑΟ - "Ψήνεται" του Κουρμπέλη - Τον "κλέβει" ο Ιβάν;

του Νίκου Στεργίου
Μπουζούκης για αντι-Πέλκας - Τρελά λεφτά από ΠΑΟ - "Ψήνεται" του Κουρμπέλη - Τον "κλέβει" ο Ιβάν;

Τι θέλουν οι Πράσινοι, τι ετοιμάζουν στην Τούμπα. "Καυτό" ρεπορτάζ!

Γιάννης Μπουζούκης - Δημήτρης Κουρμπέλης: Μεγάλη κουβέντα άνοιξε μετά την προχθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Δώνη. Το τι ήθελε να πει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σε μεταγραφικό επίπεδο, τι ουσιαστικά έπραξε και πού πρακτικά απευθύνεται, αναλύθηκε αρκετά το τελευταίο διήμερο. 

Ωρα λοιπόν να δούμε την πλευρά του... παραλήπτη της πρόσκλησης, τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος που είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται πρωτίστως και κυρίως για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και εσχάτως και για τον Γιάννη Μπουζούκη. Οι δυο τους -βάσει των δηλώσεων Δώνη- έχουν ένα κοινό: το αντίτιμο που αξιώνει ο Παναθηναϊκός, ήτοι 2,5-3 εκατ. ευρώ ("καθαρά", χωρίς για παράδειγμα να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσό το ποσοστό που δικαιούται ο Αστέρας σε επόμενη πώληση Κουρμπέλη).

Ποσά που είναι... υπερβολικά ακόμη και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όχι αναφορικά με τη δυνατότητα του συλλόγου, αλλά με την αλλαγή κατεύθυνσης που φάνηκε πως επιχειρήθηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στον τομέα της ενίσχυσης. Και για να το κάνουμε πιο λιανά: ο Μπουζούκης για να προχωρήσει, θα πρέπει να παραχωρηθεί ο Πέλκας (δεν αποκλείεται). Ακόμη κι έτσι όμως, τα χρήματα είναι πάρα πολλά ή για να το πούμε διαφορετικά, με τις αξιώσεις του Παναθηναϊκού οι (επερχόμενοι) πρωταθλητές εκτιμούν πως μπορούν να βρουν κάτι πολύ πιο safe από τον 21χρονο playmaker.

Όσο για τον Κουρμπέλη. Εδώ, η συζήτηση μπαίνει σε διαφορετικό επίπεδο, αφού οι "ασπρόμαυροι" προσπαθούν συνεχώς για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, υπάρχει δεδομένη, ήδη, ανάγκη για προσθήκη στη θέση του (τραυματίες Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, άγνωστο το τι θα γίνει με τον Ολιβέιρα), με τον ποδοσφαιριστή έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις και έχουν επουλωθεί οι... πληγές που άνοιξαν από το "ναυάγιο" του Ιανουαρίου του 2018.

Εδαφος συνεπώς υπάρχει και είναι προφανές. Το ερώτημα όμως -και εδώ- είναι πώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει 2,5-3 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή, όταν πριν έναν χρόνο είχε προσφέρει (με πολύ… κόπο) 1,8, αποσπώντας μάλιστα με αυτό το ποσό το ok του Παναθηναϊκού για να γίνει το deal. Και για έναν παίκτη που σιγά σιγά μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. 

Συμπερασματικά, οι αξιώσεις του Παναθηναϊκού και για Μπουζούκη (κυρίως) και για Κουρμπέλη αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να γίνει ουσιαστική κουβέντα ακόμη και με τον Δικέφαλο, που δεδομένα έχει την οικονομική ευχέρεια και δεδομένα ενδιαφέρεται για τους δύο ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tέλος" από τον Παναθηναϊκό - Φεύγει μπαλαδόρος με μεγάλο συμβόλαιο - Δεν τον θέλει ο Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags