Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: "Το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη - Τόσα εκατομμύρια θα χρειαστούν"
| 2019-04-19 18:44:00

Τρομερές ατάκες για νέα Τούμπα: "Το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη - Τόσα εκατομμύρια θα χρειαστούν"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για νέα Τούμπα: "Το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη - Τόσα εκατομμύρια θα χρειαστούν"

Αποκαλύψεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη θα είναι το νέο στάδιο του ΠΑΟΚ, όπως υπογράμμισε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και περιφερειακός σύμβουλος, Χρήστος Τερζανίδης.

Επιπλέον, ανέφερε πως δεν προβλέπεται γκρέμισμα του κολυμβητηρίου και των σχολείων γύρω από το γήπεδο, ενώ τόνισε ότι θα ξοδευτούν παραπάνω από 100 εκατ. ευρώ για να δημιουργηθεί ένα στάδιο-στολίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε το σχέδιο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι αγαπητός απ΄ όλους. Δεν θα μπορούσαν οι άλλες παρατάξεις να μην κάνουν δεκτό το αίτημα του Δικεφάλου για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Θα δοθούν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για το στάδιο, ενώ θα υπάρξουν πολλές θέσεις εργασίας. Μόνο το Κ.Κ.Ε. ήταν αρνητικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το Κ.Κ.Ε. θέλει όλα να είναι κρατικά στη χώρα μας και να μην υπάρχει ιδιωτικό χέρι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σχέδιο δεν προβλέπει γκρέμισμα του κολυμβητηρίου, αλλά και σχολείων γύρω από την Τούμπα. Θα είναι ένα γήπεδο στολίδι, το καλύτερο στην Ευρώπη».

Για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό: «Όλοι ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι συγκινητικό που ο ΠΑΟΚ μετά από 34χρόνια κατακτά το Πρωτάθλημα. Τη δεκαετία του ΄70 δεν άφηναν να το πάρουμε, αλλά τώρα τα κόζια άλλαξαν και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να κάνουμε το νταμπλ και να γράψουμε ιστορία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags