Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι «εμφύλιοι» και οι αγγλικοί τελικοί του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-09 23:00:00

Οι «εμφύλιοι» και οι αγγλικοί τελικοί του Champions League

Sportdog Team
Οι «εμφύλιοι» και οι αγγλικοί τελικοί του Champions League

Η αγγλική κόντρα στον τελικό ξυπνά μνήμες.

Λίβερπουλ και Τότεναμ ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς. Η διεκδίκηση του τροπαίου του Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά ένα είναι σίγουρο. Ότι ο τίτλος θα καταλήξει στο νησί!

Στον «εμφύλιο» της Μαδρίτης, την 1η Ιουνίου, δεν θα είναι η πρώτη φορά που δύο ομάδες από την ίδια χώρα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Για την ακρίβεια θα είναι η έβδομη φορά που συμβαίνει αυτό στο Champions League.

Σ’ αυτές τις αναμετρήσεις τρεις φορές έχουν αγωνιστεί ομάδες τις Ισπανίας, πλέον οι αγγλικοί τελικοί έγιναν δύο και από μία φορά υπήρχε τιτανομαχία από Ιταλία και Γερμανία.

Η Τότεναμ έγινε η πέμπτη αγγλική ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η 10η χρονιά που ένας σύλλογος της Premier League θα διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο και μόλις η δεύτερη φορά που θα υπάρχει αγγλικός εμφύλιος. Παράλληλα, η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά στην Ιστορία του Champions League τον τίτλο, έχοντας καταφέρει μόλις μια φορά να το κατακτήσει. Σε τέσσερις τελικούς έχει συμμετάσχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας δύο τρόπαια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags