Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Τινάζει την μπάνκα με 10 εκατομμύρια
| 2019-05-22 13:52:00

Έχει "σαλτάρει" όλη την Ευρώπη - Tινάζει την μπάνκα με 10 εκατ. - Δίνει παικταρά και τον "αρπάζει";

του Παναγιώτη Νικολάου
Έχει "σαλτάρει" όλη την Ευρώπη - Tινάζει την μπάνκα με 10 εκατ. - Δίνει παικταρά και τον "αρπάζει";

Ποιος Φορτούνης τώρα; Παίζει μεγάλη "μπάλα". Φοβερό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Λέστερ, Νιουκάστλ, Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Πόρτο, Μαρσέιγ, Τζένοα, Ίντερ. Και προφανώς έχει και συνέχεια, αφού ο Έλληνας μπακ, πέραν της δεδομένης πρόθεσης των "ερυθρολεύκων" να τον πουλήσουν στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο (έχοντας δώσει και τα ανάλογα "σήματα"…), έχει δουλευτεί -μανατζερικά- κατά τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και αν δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον γι’ αυτόν (ποτέ για παράδειγμα δεν υπήρξε από αγγλικές ομάδες…) να εμφανίζονται συνεχώς νέοι υποψήφιοι. 

Τελευταία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, η Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί, με πλούσιο έτσι κι αλλιώς παρελθόν και "εμπιστοσύνη" σε ελληνικά ποδοσφαιρικά "προϊόντα" αλλά και σε διάφορα deals με τους Πειραιώτες, αναζητούν αριστερό μπακ, αφού αυτό το καλοκαίρι έχει έρθει η ώρα του Γκριμάλντο, του εντυπωσιακού Ισπανού άσου, να πωληθεί από το "Ντα Λουζ".

Και ο Λεονάρντο Κούτρης λοιπόν εμφανίζεται μεταξύ των υποψήφιων αντικαταστατών του Γκριμάλντο, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για τις (γνωστές) απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός, ύψους 8-10 εκατ. ευρώ. Ποσό που οι Λουζιτανοί δεν συνηθίζουν να δίνουν για τις μεταγραφικές τους προσθήκες (παρότι φυσικά δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να το κάνουν), ειδικά όταν αυτές αφορούν ποδοσφαιριστές για την αμυντική τους γραμμή.

Δεδομένα, ξέρουν καλά τον Έλληνα άσο, έχουν καλό και ανοιχτό δίαυλο με τους "ερυθρόλευκους", δεδομένα ο παίκτης ήταν στις λίστες τους, αφενός όμως στον Πειραιά δεν έχουν γίνει δέκτες καμίας, έστω και ανεπίσημης κρούσης εκ μέρους της Μπενφίκα (παρότι γνώριζαν πως ήταν μεταξύ αυτών που έχουν τσεκάρει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν), αφετέρου σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας τους, ώστε αν χρειαστεί να είναι διατεθειμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση που απαιτεί η αγορά του.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags