Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρελά λεφτά ο Βαρέλα - Πού θα βρει αλλού; - Φέρτε Χατζηισαΐα - Ποιος Σάχοφ; Μόνο αυτός μη φύγει!"
| 2019-05-25 23:00:00

"Τρελά λεφτά ο Βαρέλα - Πού θα βρει αλλού; - Φέρτε Χατζηισαΐα - Ποιος Σάχοφ; Μόνο αυτός μη φύγει!"

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρελά λεφτά ο Βαρέλα - Πού θα βρει αλλού; - Φέρτε Χατζηισαΐα - Ποιος Σάχοφ; Μόνο αυτός μη φύγει!"

"Φτιαγμένος" ΠΑΟΚτσής τα λέει έξω από τα δόντια στο sportdog.

ΠΑΟΚ: Τις τελευταίες σημαντικές αποχωρήσεις των Βαρέλα - Σάχοφ κλήθηκε να σχολιάσει ο Αντώνης Μαυρέας.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο sportdog για την κατάσταση που διαμορφώνεται στον σχεδιασμό και αναφέρθηκε στις μεταγραφικές λύσεις που πρέπει να προκύψουν.

Πόσο μεγάλο πλήγμα είναι η αποχώρηση του Βαρέλα;

"Θεωρώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν από τα σημαντικά εργαλεία του ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μπορεί να αντικατασταθεί. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να βρεθεί λύση, έχει όμως τις προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ για να βρει τον αντικαταστάτη του".

Δικαίως ζήτησε παραπάνω χρήματα από την προσφορά του ΠΑΟΚ;

"Θεωρώ ότι τον πήχη τον ανέβασε η καλή πορεία και οι επιτυχίες του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι εν μέρει ήταν υπερβολικά. Θεωρώ όμως ότι σημαντικότερο ήταν το κλίμα που συνάντησε, η αγάπη και ο σεβασμός που του έδειξε αυτή η ομάδα. Πιστεύω ότι δεν θα τα βρει εύκολα αυτά τα στοιχεία. Μπορεί να ήταν καλός επαγγελματίας, αλλά την αγάπη και τη στοργή που εκλάμβανε μέρα με τη μέρα δεν θα τη βρει αλλού".

Δέχτηκε όμως κάποια επικριτικά σχόλια από ΠΑΟΚτσήδες για τη στάση του...

"Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πίστευε ο κόσμος ότι θα έμενε. Σε έναν επαγγελματία και σε τέτοια ηλικία τα ποσά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Δεν έχει ακόμα και πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στα πόδια του. Δεδομένα όμως η άμυνα είχε βρει τη χημεία της με τον Βαρέλα στα στόπερ".

Πώς κρίνεται τη φετινή παρουσία του Σάχοφ που επίσης αποχωρεί;

"Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ήταν εργάτης μέσα στο γήπεδο και σημείωσε γκολ. Ήταν σημαντικός παράγων για τη φετινή πορεία. Ουδείς αναντικατάτατος όμως. Πραγματικά πρόσφεραν και ο Βαρέλα και ο Σάχοφ. Στον ΠΑΟΚ για μένα, αυτή τη δεδομένη στιγμή, ο μόνο αναντικατάστατος θα είναι ο πρόεδρος. Σαφώς και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πόσα μπορεί να πάρει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά τον σεβασμό και την αγάπη δεν θα τον βρει μακριά από τον ΠΑΟΚ".

Από την ελληνική αγορά ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Βαρέλα;

"Τα τελευταία χρόνια η ελληνική αγορά βγάζει στόπερ. Σε όλη την Ευρώπη έχουμε σημαντικούς παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς. Αν γυρίσει ο Χατζηισαΐας πιστεύω ότι αν του δοθεί η ευκαιρία, έχει να δώσει πολύ περισσότερα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι και αυτός ένας πολύ σημαντικός στόπερ".

Πού αλλού χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί;

"Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές με έμφαση στην επίθεση. Χρειαζόμαστε δεδομένα έναν τερματοφύλακα να πλαισιώσει τον Πασχαλάκη, γιατί έρχονται τα προκριματικά του Champions League". 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Ιβάν μετά τις εκλογές - Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags