Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης: Μετράει ώρες στον πάγκο της Εθνικής!
| 2019-06-13 08:10:00

Αποκάλυψη-"ρουκέτα" από γνωστή εφημερίδα - Παίκτες σε Άγγελο: "Μείνε"! Επιβεβαίωση sportdog

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"ρουκέτα" από γνωστή εφημερίδα - Παίκτες σε Άγγελο: "Μείνε"! Επιβεβαίωση sportdog

Πράγματα και θαύματα στην Εθνική ομάδα!

Άγγελος Αναστασιάδης: Τρεις αποκαλύψεις κάνει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Live Sport, για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου!

"Χίλια κομμάτια εδώ και μήνες!" ο κεντρικός τίτλος και η πρώτη αποκάλυψη αναφέρει: "Εθνική-Βυζάντιο: Άλλοι παίκτες δεν γουστάραν τον Αναστασιάδη από την αρχή, άλλοι τον ήθελαν και άλλοι επιθυμούσαν να κάνουν κουμάντο στην Εθνική".

Η δεύτερη αποκάλυψη αναφέρει: "Κόουτς, μείνε... Τηλεφωνήματα κάποιων παικτών στον Άγγελο". Η τρίτη: "Θεωρείται τελειωμένος αλλά ο Β. Γραμμένος πρώτα θα μιλήσει με... Θεσσαλονίκη. Οι σύμβουλοι ΑΕΚ προωθούν Ουζουνίδη (ή Δέλλα) για τον πάγκο".

 

Κι εδώ είναι που έρχεται το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Sportime, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το φινάλε της τρίτης αποκάλυψης της Live Sport: "Τέλος - Ο Αναστασιάδης θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική και η επόμενη μέρα δείχνει Ουζουνίδη ή Δέλλα"!

Μόνο που ο Άγγελος Αναστασιάδης ναι μεν θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική, αλλά και οι δύο καλές εφημερίδες... άργησαν!

Γιατί το γεγονός ότι οι Ουζουνίδης και Δέλλας είναι μέσα στους υποψήφιους για να καθίσουν στον πάγκο της Εθνικής (όπως και ο Χιμένεθ από το εξωτερικό!), το έχετε διαβάσει στο sportdog ήδη από τις 10 Ιουνίου, στο θέμα με τίτλο Xαμός με Αναστασιάδη - Τον "τελειώνουν" από την Εθνική - Φήμες για διάδοχο - Τα πρώτα ονόματα!

Παράλληλα, μόλις χθες το βράδυ αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ ότι ακόμα κανείς από αυτούς τους προπονητές δεν έχει μιλήσει με κάποιον από την ΕΠΟ, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags