Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο – Ολυμπιακός: Ευτυχώς δεν τον πήρε ο Ολυμπιακός! - "Δε στρίβει, είναι αργός, χοντρές γκελες - Γι’ αυτό τον τελείωσαν"
| 2019-06-23 20:30:00

Ευτυχώς δεν τον πήρε ο Ολυμπιακός! - "Δε στρίβει, χοντρές γκέλες - Γι’ αυτό τον τελείωσαν"

του Γιώργου Κτενά
Ευτυχώς δεν τον πήρε ο Ολυμπιακός! - "Δε στρίβει, χοντρές γκέλες - Γι’ αυτό τον τελείωσαν"

"Ρουκέτες" για τον... παρά λίγο ερυθρόλευκο. "Κανένας Σολδανο".

Ρούμπεν Σεμέδο – Ολυμπιακός: Τυχερός φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός σχετικά με το... ναυάγιο της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς σύμφωνα με όσα σχολίασε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Γιώργος Τεριακής, πρόκειται για... καράβι που δεν στρίβει, ενώ είναι επιρρεπής στο λάθος και πολύ αργός!

Άριστος αναλυτής του ισπανικού ποδοσφαίρου, συμπλήρωσε ακόμα ότι τόσο η Βιγιαρεάλ όσο και η Ουέσκα τον είχαν "τελειώσει" από το ρόστερ τους, καθώς έκανε χοντρές γκέλες τη μία πίσω από την άλλη.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που θέλει τον Φράνκο Σολδάνο να ενδιαφέρει τη Χετάφε, αν και δύσκολα η ισπανική ομάδα θα ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο παίκτη.

"Δεν στρίβει - Χοντρές γκέλες - Δεν κάνει για Ολυμπιακό"

"Ο Σεμέδο με λίγες λέξεις είναι ένα καράβι που δεν στρίβει", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Τεριακή στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον στόπερ που ήταν μέχρι πρότινος κοντά στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής:

"Φέτος δεν έπαιξε πολύ, ενώ έχει δοκιμαστεί και ως χαφ στην καριέρα του. Στη Βιγιαρεάλ τον είχαν για χαφ, αλλά έπαιξε από ελάχιστα μέχρι καθόλου. Τον έστειλαν στην Ουέσκα, αλλά έκανε κάποιες χοντρές γκέλες και τον τελείωσαν και από εκεί. Μετά είχε και την περιπέτεια με τη φυλακή στη Βιγιαρέαλ. Δε νομίζω ότι κάνει για τον Ολυμπιακό".

"Επιρρεπής στο λάθος - Για αυτό τον τελείωσαν"

Με βάση τα χαρακτηριστικά του με τι είδους στόπερ θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό;

"Είναι ψηλό κορμί, γεροδεμένο και καλός στο κεφάλι. Για αυτό και προωθείται στα στημένα για την ομάδα του. Αλλά είναι αργός, με την μπάλα κάτω υστερεί πολύ σε ταχύτητα. Και είναι και πολύ επιρρεπής στο λάθος. Με τα λεφτά που διαβάζω ότι δίνει ο Ολυμπιακός, δεν θα τον έπαιρνα. Αυτός ο παίκτης μόνο με έναν πολύ γρήγορο αμυντικό κοντά του θα μπορούσε να συνυπάρξει, για να μπορεί να καλύπτει το μεγάλο μειονέκτημα της ταχύτητας".

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις σχηματίσει την καλύτερη εικόνα για την αξία του.

"Είναι επικίνδυνος, αν δείτε βιντεάκια του από την Ουέσκα έκανε τη μία γκάφα πίσω από την άλλη. Η Βιγιαρεάλ τον ήθελε για χαφ, αλλά τον πήραν χαμπάρι νωρίς και τον τελείωσαν και στη μία ισπανική ομάδα και στην άλλη".

"Δεν θα πιάσει στην Ισπανία ο Σολδάνο"

Τέλος, θέλω να κάνεις ένα σχόλιο για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Σολδάνο στη Χετάφε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

"Δε νομίζω ότι μπορεί να πιάσει. Εδώ δεν έπιασε στην Ελλάδα, στην Ισπανία θα το κάνει; Ούτε νομίζω ότι η Χετάφε θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη που τελείωσε τη σεζόν χωρίς να παίζει ή να σκοράρει στην ομάδα του".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή φήμη για Ολυμπιακό - Ετοιμάζει απίθανη... βόμβα για την επίθεση ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags