Facebook Pixel Χαμός με Μπενζιά - Έκπληκτος ο μάνατζέρ του για το «άκυρο» του Ολυμπιακού!
| 2019-08-03 09:07:00

Χαμός με Μπενζιά - Έκπληκτος ο μάνατζέρ του για το «άκυρο» του Ολυμπιακού - Δεν τον ήθελε ο...

Sportdog Team
Χαμός με Μπενζιά - Έκπληκτος ο μάνατζέρ του για το «άκυρο» του Ολυμπιακού - Δεν τον ήθελε ο...

Πάνε γι' άλλα οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει πίσω για την περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά, τον οποίο "πολιορκούσε" τις τελευταίες ημέρες, ως αντικαταστάτη του Κώστα Φορτούνη.

Σύμφωνα πάντως με το "Φως των Σπορ" και τα όσα δήλωσε εκεί ο ατζέντης του Γάλλου άσου, Ολυμπιακός και Λιλ τα είχαν βρει σε όλα και το μόνο που απέμενε ήταν να καθοριστεί το ύψος της οψιόν αγοράς από την γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε σε δήλωσή του στην εφημερίδα, ότι «αποδεχόμαστε την πρόταση του Ολυμπιακού, ο παίκτης έχει μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον έχουν ενημερώσει για το πόσο μεγάλο κλαμπ είναι. Πιστεύουμε από βδομάδα να τελειώσει οριστικά το θέμα».

Ο ίδιος φέρεται να έμεινε έκπληκτος με την απόφαση του Ολυμπιακού να απορρίψει την περίπτωση του Μπενζιά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό έγινε λόγω του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σε εκτίμηση τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο τον προβλημάτισε η τωρινή του αγωνιστική κατάσταση και το γεγονός πως δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία με την Λιλ, με αποτέλεσμα να στραφεί σε άλλες λύσεις για την θέση, έχοντας στο μυαλό του κάτι άλλο για την αντικατάσταση του Φορτούνη.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags