Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Έντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στους Πράσινους
| 2019-09-01 09:35:00

Αυτόν "εξέθεσε" ο Δώνης - Του έδωσε ευκαιρία και ήταν ανύπαρκτος - Θέλει και μεταγραφή;

του Νίκου Στεργίου
Αυτόν "εξέθεσε" ο Δώνης - Του έδωσε ευκαιρία και ήταν ανύπαρκτος - Θέλει και μεταγραφή;

Καμία σχέση με τον περσινό παίκτη. Γιατί δεν παίζει μπάλα...

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Έντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στον Παναθηναϊκό, καθώς η νέα κάκιστη εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, πολλαπλασίασαν τις... μουρμούρες για τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του.

Ο Έλληνας κόουτς πάντως, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την χθεσινή εικόνα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν τόσο απογοητευμένος κι έξαλλος με όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του, που ήθελε να κάνει μέχρι και οκτώ αλλαγές στο ημίχρονο, με το σκορ ήδη στο 0-1. Τελικά, ο μόνος που την... πλήρωσε ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος πήρε την ευκαιρία, ξεκίνησε βασικός, αλλά ήταν άφαντος.



Ο νεαρός άσος για τον οποίο το φετινό καλοκαίρι έχει γίνει μεγάλη συζήτηση, καθώς ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο και η παραμονή του στον σύλλογο βρίσκεται στον αέρα, απογοήτευσε και δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που είδαμε την περσινή σεζόν. Δεν είχε ενέργεια ούτε και φαντασία στο παιχνίδι του, ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες (κι όταν πήρε έκανε λάθη).

Η επιλογή πάντως του Δώνη να του δώσει φανέλα βασικού κρίθηκε λανθασμένη, καθώς ο Χατζηγιοβάνης δεν αποκλείεται να είναι επηρεασμένος με όσα γίνονται και γράφονται σχετικά με το μέλλον του, ενώ και ο ίδιος ο προπονητής του πριν λίγες ημέρες τον... έβγαλε στην σέντρα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι ο Έλληνας κόουτς είχε τονίσει: "Ο Χατζηγιοβάνης δεν μας έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε τη λογική να τιμωρούμε τους παίκτες. Προστατεύουμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Για τον Χατζηγιοβάνη δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω αν θα ανανεώσει. Αν δεν συμβεί αυτό, μπορεί να υπογράψει από τον Δεκέμβριο σε άλλη ομάδα. Με τη Λαμία έμεινε στον πάγκο και επειδή ήταν τραυματίας. Βάζουμε παίκτες ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου. Δεν άλλαξα κάποιον,π.χ. τον Κολοβό με κάποιον άλλον, γιατί είνι πιο κοντά στο γκολ. Έτσι σκέφτηκα και έπραξα".

Η απόφαση πάντως να τον ξεκινήσει με τον ΟΦΗ, ουσιαστικά... εξέθεσε τον μικρό, ο οποίος με τέτοιες εμφανίσεις, είναι πολύ δύσκολο να φέρει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Δώνης με τους παίκτες του - Απίστευτη ατάκα αμέσως μετά το 0-3 - Τους... τελείωσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags