Facebook Pixel Σταματέλος: «Ίσως να μην ήταν μόνο θέμα κούρασης η εικόνα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό»
| 2019-09-24 15:51:00

«Ίσως να μην ήταν μόνο θέμα κούρασης η εικόνα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό»

Sportdog Team
«Ίσως να μην ήταν μόνο θέμα κούρασης η εικόνα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό»

Ρεπόρτερ Ολυμπιακού εν όψει του ματς με την Λαμία.

Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει εν όψει του αγώνα με την Λαμία για το πρωτάθλημα ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε επίσης και στο γεγονός ότι οι μετρήσεις των παικτών ήταν καλές πριν το ντέρμπι, κάτι που σημαίνει ότι η άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού ίσως να μην ήταν θέμα κούρασης, αλλά και νοοτροπίας σε τέτοια ματς.

«Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι παίζει ρόλο μόνο η κούραση για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Οι μετρήσεις που είχε στα χέρια του ο Μαρτίνς δεν έδειχναν κάτι τέτοιο. Ίσως ο προπονητής να μην έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες την σωστή νοοτροπία για τα ντέρμπι, κάτι που είδαμε και την περασμένη σεζόν όπου δεν είχε καλά αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσε να κάνει 2-3 αλλαγές ο Μαρτίνς στο ντέρμπι, όπως με τον Γκιγέρμε που και κόντρα στην Τότεναμ δεν ήταν πολύ καλός. Στο ματς με την Λαμία το Σάββατο πάντως δεν μπορεί να μην κάνει ροτέισον. Δεν νομίζω να αλλάξει όλη την ενδεκάδα, αλλά ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα θα φρεσκάρει την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags