Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γελάει ο Μαρινάκης με το σενάριο - Τον έχει... κλεισμένο - Τρελή "χυλόπιτα"
| 2019-09-26 10:39:00

Απίθανο σενάριο στο λιμάνι - "Γελάει" ο Μαρινάκης - Τον έχει... κλεισμένο - Ξεγυρισμένη "χυλόπιτα"

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο σενάριο στο λιμάνι - "Γελάει" ο Μαρινάκης - Τον έχει... κλεισμένο - Ξεγυρισμένη "χυλόπιτα"

Ποιον πήγαν να "αρπάξουν"; Τι απάντηση πήραν; Ούτε στον ύπνο τους...

Ολυμπιακός: Εφόσον παραμένει στην επικαιρότητα, θα το κρατήσουμε και εμείς στο sportdog. Πρώτοι καταγράψαμε από χθες το πρωί το τι λέγονταν στην Πορτογαλία για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Πέδρο Μαρτίνς, πρώτοι επισημάναμε κι αυτό που σήμερα είναι κοινός τόπος σε κάθε σχετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού: πως δηλαδή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού.

Εν συντομία η επανάληψη. Η Σπόρτινγκ προσέγγισε προ μερικών εβδομάδων τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος αρνήθηκε όμως να μπει σε οποιαδήποτε κουβέντα, κόβοντας μαχαίρι τον βήχα (και τον ερώτα) των συμπατριωτών του.

Έκτοτε, δεν έχει υπάρξει τίποτα απολύτως. Ούτε καν τέθηκε το θέμα στον Πειραιά, αφού προφανώς και δεν... υπήρξε κανένα θέμα, ούτε και σχετίζεται η παρουσία του μάνατζέρ του στο πρόσφατο ματς με την Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη συγκεκριμένη ερώτηση της Σπόρτινγκ. 

Για να γίνει κατανοητό. Για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν υπήρξε το παραμικρό, τίποτα. Όπως ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, έτσι και ευχαρίστησε, κλείνοντας διακριτικά την πόρτα.

Το λέγαμε και χθες, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα: δεν υπάρχει απολύτως τίποτα τη δεδομένη στιγμή στη Σπόρτινγκ που να συγκινεί τον προπονητή των "ερυθρολεύκων", που να του προσφέρει κάτι περισσότερο απ' όσα έχει στους Πειραιώτες και απ' όσα μπορεί να κερδίσει μαζί τους.

Γι' αυτό και δεν υπήρξε κανένα απολύτως θέμα, γι' αυτό και δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία εκ μέρους του Ολυμπιακού (καλά καλά δεν έγινε καν ερώτηση στον 49χρονο τεχνικό) αλλά και επίσης, δεν υπάρχει καμία σύνδεση του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Και εδώ, ό,τι έχουμε αναφέρει στο sportdog, ισχύει απαρέγκλιτα. Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς θεωρούν άκαιρο το timing για όποια συζήτηση, δεν έχουν κάνει καμία ακόμη, υπάρχει απόλυτη και αμοιβαία εκατέρωθεν εμπιστοσύνη και κοινή πεποίθηση πως το θέμα της ανανέωσης θα τεθεί στο κατάλληλο χρόνο, με τις σωστές προϋποθέσεις και περισσότερα δεδομένα που θα "εδραιώνουν" τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα στη φόρα για ονοματάρα: Του έριξε "άκυρο" ο Ολυμπιακός και μετά... παρακάλαγε να πάει στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags