Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλίτωσε τεράστιο κάζο στο 85’, αλλά… δεν βλέπεται η Ρεάλ! Διπλό στην εκπνοή η Σαχτάρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 21:52:00

Γλίτωσε τεράστιο κάζο στο 85’, αλλά… δεν βλέπεται η Ρεάλ! Διπλό στην εκπνοή η Σαχτάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γλίτωσε τεράστιο κάζο στο 85’, αλλά… δεν βλέπεται η Ρεάλ! Διπλό στην εκπνοή η Σαχτάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το ζόρι στο 2-2 κόντρα στην Μπριζ.

Champions League: Τυχερή που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μπριζ μέσα στο «Μπερναμπέου» (2-2) πρέπει να αισθάνεται η τραγική Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Μαδριλένοι «φλέρταραν» με τεράστιο κάζο, αφού οι Βέλγοι προηγήθηκαν με 2-0 από νωρίς χάρη σε δύο γκολ του Ντένις (9’, 39’), με τον Ζινεντίν Ζιντάν να παίρνει… ανάποδες και να προχωρά σε αλλαγή τερματοφύλακα στο ημίχρονο, με τον Αρεολά στη θέση του Κουρτουά!

Η Ρεάλ μείωσε στο 55’ με κεφαλιά του Ράμος, χάρη σε ένα γκολ που μέτρησε ο διαιτητής μέσω του VAR. Χρειάστηκε η Μπριζ να μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φόρμερ στο 84’ προκειμένου η Ρεάλ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Κασεμίρο. Παρά την πίεση που άσκησε η Βασίλισσα δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της λύτρωσης στο φινάλε.

Η Ρεάλ έμεινε στον έναν βαθμό στον πρώτο όμιλο, όσους και η Γαλατασαράι (με ματς λιγότερο), ενώ η Μπριζ να έχει 4 και η Παρί ΣεΝ Ζερμέν 3 (με ματς λιγότερο).

Σε παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο, η Σαχτάρ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα χάρη σε γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ με τον Ζαπάτα στο 28’, αλλά οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με τον Μοράες στο 41’ και… ξέραναν την Αταλάντα με σκόρερ τον Σόλομον στο 90+5’.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags