04/10/19 - 18:31

Χαμός με Κούγια - Τα εκατομμύρια που ζητάει για την ΑΕΛ και οι φήμες για... ντου σε ιστορική ομάδα!

Αγοράζει άλλη ομάδα ο γνωστός ποινικολόγος;

Sportdog Team
Χαμός με Κούγια - Τα εκατομμύρια που ζητάει για την ΑΕΛ και οι φήμες για... ντου σε ιστορική ομάδα!
2.437views 0shares

Αλέξης Κούγιας - Ηρακλής: Το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας έχει πουλήσει την ΑΕΛ σε Αιγύπτιους επιχειρηματίες και ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ διέψευσε την είδηση και ανέφερε μάλιστα, πως έχει ως αποκλειστικό στόχο την αναγέννηση της ομάδας του Κάμπου.
 

Το σχετικό δημοσίευμα του pamebala.gr:

«Ένα ιδιαίτερο σενάριο σας παρουσιάζει το Πάμε Μπάλα, μετά τις πληροφορίες που σύλλεξε.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή έδειξε ο δικηγόρος και πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με ιδιωτικό συμφωνητικό την Λάρισα σε έξι Αιγύπτιους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ο γνωστός δικηγόρος φαίνεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή, ώστε να ρωτήσει για το μέλλον του συλλόγου.

Σκοπός του είναι μια λάιτ δικαίωση για το 2011 σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Παράγοντες του Ηρακλή τον επισκέφτηκαν πρόσφατα για άλλη… υπόθεση και εκεί του γεννήθηκε η ιδέα…».

Η απάντηση

«Πληροφορήθηκα από συνεργάτες μου, την εντελώς ψευδή είδηση ότι στο διαδικτυακό site «aelole» δημοσιεύεται ότι δήθεν έχω πουλήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι σε 6 Αιγύπτιους επιχειρηματίες.

Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και μου κάνει εντύπωση γιατί σε 6 Αιγύπτιους επιχειρηματίες και δεν γράψανε σε 16 Αιγύπτιους, Σαουδάραβες και Καταριανούς επιχειρηματίες για να καλύψουν την απαίτηση μου που είναι 16.000.000,00€ για να πουλήσω την σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ με τα προπονητικά της κέντρα, με τα πούλμαν της, τις υπεραξίες, με τους παικταράδες της, τους προπονηταράδες της και τον υπέροχο κόσμο της.

Για να σταματήσουμε την πλάκα προσκαλώ τόσο το «aelole» όσο και το άγνωστο σε εμένα «pamebala», χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, γιατί έχω καλή γνώμη για τον κ. Μαυρόπουλο, ότι, εάν σε μισή ώρα από τώρα δεν έχει εξαφανιστεί η ψευδής είδηση και δεν ζητήσουν συγνώμη για αυτό που έκαναν παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, θα τους μηνύσω και θα τους ζητήσω και αποζημίωση, γιατί η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ποινικό αδίκημα.

Ο Ηρακλής ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου για έντεκα ολόκληρα χρόνια, αλλά οι οργανωμένοι με αρχηγό τον υπέροχο Καλτσίδη, έδιωξαν τον Πέτρο Θεοδωρίδη και εμένα, για να φέρουν τον Μυτηλιναίο, ο οποίος την επόμενη μέρα της αγοράς, πούλησε τον Κωνσταντίνου 2.500.000.000 δραχμές, τον Ταυλαρίδη 1.000.000.000 δραχμές και τον Κυριαζή 800.000.000 δραχμές, χωρίς να ανοίξει μύτη από τους Ηρακλάρες και αφού τον διέλυσε με τους διάφορους Σπανουδάκηδες, όταν ζήτησα να τον αγοράσω πάλι τον έδωσε στον Ρέμο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πάντοτε νοιάζομαι για τον Ηρακλή, αλλά αυτή την στιγμή ο Θεός με βοήθησε και έχω το δύσκολο έργο να ξανακάνω την Λάρισα, την ΑΕΛ μας την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ανεξάρτητα με το τί διαδίδουν κάποιοι νταραβεριτζήδες έχω γίνει ένα με τον κόσμο της, έχουμε γίνει μία οικογένεια με τους ποδοσφαιριστές μας, με τους προπονητές μας, με την διοίκηση μου, αλλά και με τους χιλιάδες οικογενειάρχες οπαδούς μας που μας στηρίζουν».


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ