Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελό σενάριο: Τα... σπάει με Παναθηναϊκό και τον "αρπάζει" ο Ιβάν
| 2019-10-17 11:53:00

Τρελό σενάριο: Τα... σπάει με ΠΑΟ και τον "αρπάζει" ο Ιβάν - Ποιον θα "φάει" στον ΠΑΟΚ - Γίνεται;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό σενάριο: Τα... σπάει με ΠΑΟ και τον "αρπάζει" ο Ιβάν - Ποιον θα "φάει" στον ΠΑΟΚ - Γίνεται;

Ηχηρή πώληση και... χουνέρι. Τι λεφτά ζητάει. Παρασκήνιο-φωτιά.

ΠΑΟΚ: Όταν πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε πως ο Εμάνουελ Ινσούα μπορεί να είναι μεταξύ αυτών που εξετάζει ο Ίλια Ίβιτς από την ελληνική αγορά, το sportdog ξεκαθάρισε πως ανεξαρτήτως αν έχει βάση η συγκεκριμένη φημολογία, ο Αργεντινός βρίσκεται σίγουρα στις λίστες των "ασπρόμαυρων".

Μπορεί να εμφανίστηκαν -μεμονωμένα- δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ισχυρισμό άγνοιας εκ μέρους των πρωταθλητών, ωστόσο ο παίκτης δεδομένα βρίσκεται στη σκέψη του Δικέφαλου του Βορρά.

Η προτεραιότητα, έτσι κι αλλιώς, εν όψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Γιαννούλη, αφού ως γνωστόν, η επάνοδος του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα γήπεδα θα τον βρει να θυμάται τα... νιάτα του, υπολογιζόμενος από τον Αμπέλ Φερέιρα ως εξτρέμ.

Και μπορεί από τον ΠΑΟΚ να διαρρέουν πως προτίμησή τους είναι να αποκτήσουν έναν νεαρό αριστερό μπακ (επιλογή σύμφυτη με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που ακολουθούν εδώ και έναν χρόνο), ωστόσο δεν είναι κάτι... δογματικό και χωρίς να παίρνει εξαιρέσεις.

Ούτε λοιπόν σε αυτό το σενάριο αποκλείεται η περίπτωση του άσου του Παναθηναϊκού, πόσο μάλλον αν προκύψει πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη -δεδομένο ως γνωστό το ενδιαφέρον της Ρεν και πλέον, όχι μόνο- τον Ιανουάριο. 

Τότε ο ΠΑΟΚ θα βγει στην αγορά χωρίς... ατζέντα και σίγουρα η επιλογή του Εμάνουελ Ινσούα, δεδομένων και των περιορισμών που υπάρχουν από το Financial Fair Play συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα. 

Ο Αργεντινός παρότι είναι βασικός στον Παναθηναϊκό, δεν κάνει καλή σεζόν και η φημολογία θέλει να μη βρίσκεται σε ιδανικό φεγγάρι με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός διαρρέει πως περιμένει τον αδερφό και μάνατζέρ του στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, αλλά κρίνοντας από την πρώτη συζήτηση των δύο πλευρών, το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και από την πλευρά Αργεντινού αξιώθηκε ένα ποσό που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, είναι δηλαδή απαγορευτικό για τη δεδομένη οικονομική κατάσταση του "τριφυλλιού", οι ελπίδες να πετύχει ο Νίκος Νταμπίζας σύγκλιση και ανανέωση, είναι ελάχιστες.

Συνεπώς, στην Τούμπα, αν πρώτιστα προκύψει ανάγκη και δευτερευόντως το αποφασίσουν, θα έχουν το πλεονέκτημα της άμεσης διαπραγμάτευσης (και συμφωνίας) με τον παίκτη, αφού από Πρωτοχρονιά θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί και προφανώς, με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να "πιέσουν" και τον Παναθηναϊκό να συναινέσει σε μια πρόταση για άμεση, τον Ιανουάριο πάντα, παραχώρηση του προκειμένου να μη χάσει τον Αργεντινό χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του.

Αυτές είναι οι δυνατότητες των "ασπρόμαυρων", πάντα σε περίπτωση που προκριθεί τελικά ο μπακ του "τριφυλλιού". Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως ο Αργεντινός σίγουρα είναι στο τραπέζι των επιλογών του Δικεφάλου, είτε για -αναλόγως των συνθηκών- τον Ιανουάριο είτε για το καλοκαίρι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θέλουν τον ίδιο παίκτη Σαββίδης και Μαρινάκης - Είναι ταλεντάρα, 19 ετών - Θα γίνει... σκοτωμός

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags