Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μήνυμα του Βιεϊρίνια για την επιστροφή του - Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-21 09:17:00

Το μήνυμα του Βιεϊρίνια για την επιστροφή του - Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το μήνυμα του Βιεϊρίνια για την επιστροφή του - Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε (ΦΩΤΟ)

Συγκινητικός ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Superleague: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μέσω ενός μηνύματος στο instagram αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρη την ομάδα.

Αναλυτικά:

"Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά! 

Άνχελ Κρέσπο ευχαριστώ πολύ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτό το διάστημα της αποθεραπείας μου τους Σάκη Κάπουλα, Πέτρο Νικολακούδή, που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου. Ανέστη Ασλανίδη σε ευχαριστώ και εσένα για δεύτερη φορά που με υπομονή και επιμονή γύρισα πιο δυνατός".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας Ευχαριστω πολυ για άλλη μια φορά! @a.crespo_v15 ευχαριστω πολυ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός. Κλείνοντας θελω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτο το διάστημα της αποθεραπείας μου @sakiskapoulas @petros1901 , που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου @anestis.aslanidis σε ευχαριστω και εσενα για δευτερη φορα που με υπομονη και επιμονη γυρισα πιο δυνατος #oneteam#onefamily @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags